2 zařízení, ale používám Avast pouze na jednom.

Zkusím se podpory zeptat i zde. Marně chci získat odpověď na jednoduchou otázku. Podpora ač jsem přiložil obrázek, napsala to co jí zrovna napadlo, jen mimo mísu. Můžete si přečíst prosím, to co jsem Vám už po druhé napsal.

Dobrý den, zkusím ještě polopaticky získat opět odpověď na svou otázku. Zajímá mě pouze Avast Premium Security, který mám předplacený a licence je stále aktivní. Kupoval jsem Avast Premium Security pro jedno zařízení, ale ve svém účtu a jak je vidět na obrázku, který přikládám je, že Avast Premium Security je používán na dvou zařízení, ale to není pravda. Před pár dny jsem koupil nový notebook a ze starého jsem kompletně Avast Premium Security odinstaloval a nainstaloval na nový notebook, tak by to mělo být asi v pořádku, ale proč mám tedy na účtu 2 zařízení. Prosím reakci pouze k obrázku, který jsem přiložil. Teď se bojím Avast Premium Security opět nainstalovat, protože mám licenci pro jedno zařízení a v účtu mám, že ho používám na dvou zařízení. Můžete mi prosím jednoduše napsat, jestli mohu dále používat svou platnou licenci, na svém novém notebooku a nebude vyvolán nějaký licenční problém, že mám 2 zařízení?

Ještě prosím o odpověď někoho z Česka, kdo chápe psaný text a nepoužívá UI a překladač. Prosím živého českého odborníka Avastu.

S pozdravem Pavel Baudiš.

Jestli mi někdo neodpoví do 2 dnů, jdu na 2 roky k ESETU.

Tak teď jste jim to natřel, ti z toho nebudou měsíc spát. :joy:

Já jsem rád, že jsem tě pobavil, ale nepochopil si podstatu věci.
Já už spustu dnů nemám žádnou antivirovou ochranu a přitom mám platnou licenci u které nevím, jestli jí mohu nadále používat s licenční politikou Avastu. Pokud Avastu nevadí, že několikaletý platící uživatel v bezradnosti přejde k jiné společnosti, tak rád půjdu.

Můžete toto téma uzamknout, už mě nezajímá. Zvolil jsem ESET.