Neustálé upozornování, že mám zastaralou verzi (2015) jsem dnes podlehl a aktualizoval na verzi 2015.10.2.2218
Od aktualizace se mě zasekává myš. To doteď nedělalo, čili je jasně na vině AVAST. Mám FREE.
Neustálé upozornování, že mám zastaralou verzi (2015) jsem dnes podlehl a aktualizoval na verzi 2015.10.2.2218
Od aktualizace se mě zasekává myš. To doteď nedělalo, čili je jasně na vině AVAST. Mám FREE.
skus avast reinstalovať, poprípade použiť utilitu: Odinstalační nástroj pro Avast: avastclear.exe stiahnuť z webu instalačku (s novou verzí) a znova nainštalovať.
vyčištěno, nová instalace ale myš se seká stále. Jinde funguje v pohodě.
skús vypnúť harvérovú virtualizáciu ak ju máš v ponuke Nastavenie / Riešenie problémov / Povoliť hardvérovú virtualizáciu
Poslední verze Avastu dělají i jinou paseku. Nerozumí si se ZoneAlarmem (firewall) a počítač při náběhu Windows jednoduše zamrzne. Doporučení z technické podpory: odinstalovat ZoneAlarm.
Ale mrzne i Avast Free, který v sobě nemá (?) firewall. Takže si myslím, že problém je v Avastu.
V avastu problém nieje, sám ho mám nainštalovaný, a na starom Asuse A55A mi to žere 1.7% CPU, 2.8% RAM, a 4.2% aktivity HDD
No, pravdou je, že po odinstalování ZoneAlarmu, jak mi doporučila technická podpora Avastu, se systém rozeběhne.
P.S. Problémy nastaly až v posledních aktualizacích Avastu, poprvé jsem to řešil 31.3.2015. Jsem přesvědčen o tom, že problém je způsoben Avastem. Jen se mi nechce znovu instalovat ZoneAlarm a odinstalovat Avast. Určitě by to pak fungovalo. Je však velmi pravděpodnobné, že Avast Internet Security ze svých PC zanedlouho odinstaluji. Pak se uvidí…
Mě už toho Avast provedl dost, se zonealarmem si nerozumí ani Kaspersky, ale nyní mám Zonealarm i Avast a jede to. Myš se ale seká pořád, to dříve nedělala, asi má Avast náročnější spotřebu a to mám celkem dělo - Core i7 pro)
jedu na free Avastu, chtěl jsem si Avast koupit ale díky klamavé reklamě kde nabízeli slevu a skutek utekl jsem stále u free.