Poslední verze je snad nejhorší verzí 2.x, nyní mi zatěžuje baterii dokonce na 42% a v seznamu běžících úloh jsou stovky vláken Avast-logcat. Dá se to nějak odstranit? Děkuji Samsung Galaxy S III XEZ,ICS.
Dobrý den,
mohl byste zkusit vypnout v Ovládání štítů-Štít aplikací volbu “Testovat aplikace při spouštění”? Děkuji.
Filip
Provedeno, dám vědět, ale nevím jestli to má souvislost s vytěžování systému v režimu spánku.
A omlouvám se za vložení do anglické části fóra, chtěl jsem původně psát anglicky, nějak mi to v hlavě nedocvaklo a psal jsem česky. Původní vlákno klidně smažte, děkuji.
Díky. Myslím, že by mohlo, přece jen realtime štíty běží pořád
Není problém, topic jsem přesunul Pro jistotu ho tam nechám, abych nezapomněl občas zkontrolovat tento topic, do Non-english zone obvykle nechodím
Filip
Hlasím první problém. Po tomto nastavení mi přestalo fungovat stahování z Obchodu Play. Zjistili jsem postupně (mazáním Obchodu Play, Avastu - nic nepomohlo), že došlo k poškození dat u aplikace Správce stahování. Po smazání jejích dat již vše v pořádku, doinstalováno do původního stavu, budu hlásit dále.
PS: Můžete doplnit název tématu o název produktu, v tomto tématu je i PC verze. Díky.
Bohužel v této části fóra nemám práva na změnu nadpisu.
Jsem si 100%, že tato volba nemá co dělat s vámi zmíněným poškozením dat.
Filip
Bohužel i nadále se vytvářejí desítky běžících procesů, možná už stovky, každý o velikosti cca 1MB.
Po aktualizaci na 4.1.1 se problém již neobjevil. Nejprve jsem používal 3 dny, pak mi odešla elektronika v telefonu a nyní ho skoro týden používám s vyměněnou elektronikou a také se již problém neobjevil.