Včera jsem si chtěl objednat (a zaplatit roční licence Avast. Při objednávání jsem narazil na automatické prodlužování licence (a automatické strhávání peněz), které nelze předem vypnout. Tedy jsem si nic nekoupil, jelikož s tímto přístupem mám zásadní problém (počínaje od bank, pokračováním u telefonním operátorů a prodejců elektřiny). Tohle téma už tu je déle než rok a Avast s tím nic nedělá, tedy ho asi zas tak moc nezajímáme??? A to, že si ji mohu následně vypnout a ještě přitom hledat přes který kanál jsme si ji pořídil, no to není o moc lepší …
Prosim Vás,
vy predávate v Európe produkt Avast prostredníctvom firmy
Digital River Ireland, Ltd.
Lebo zakúpil som si službu Avast-password, 1 počítač a 1 rok za 9,99eur dňa 24.12.2017 . Dnes mi na mojom Paypal účte strhli 79,99 eur za ročné predĺženie, ale s údivom som zistil, že beneficiary je spomínaná firma Digital River. Čo som si predtým nevšimol. Je to vporiadku? Lebo pod pobočkami Avastu vo svete som Írsko nenašiel.
Dobrý den, chci se zeptat. Při prodlužování licence mi po zaplacení platby nešel aktualizovat účet, pořád to psalo chybu. Tak jsem zaplatila ještě jednou a podruhé vše šlo v pořádku. Nyní mám ale jednu volnou licenci, která má platnost do 19.1.2019. Co teď s tím? Dá se to nějak zrušit, nebo zadat na další rok?