Dobrý den
chci nahlásit problém s Avastem Free (verze viz. níže) a zároveň poradit. Pracuji v projekčním ateliéru a dne 6.4.2017 ráno na dvou našich stanicích (PC) přestala fungovat jedna část programu AutoCAD LT 2008. Píši jedna část, protože program jako takový jel, ale když kolegové chtěli otevřít nový soubor nebo uložit jako - tedy když se mělo vyvolat dialogové okno Windows s průzkumníkem, tak program nenávratně zamrzl a musel se natvrdo vypnout. Zkoušel jsem funkci otevřít nový soubor i v jiných programech, ale jinde nebyl problém jenom v tomto programu. Nejzajímavější ale bylo, že se toto stalo na dvou počítačích zároveň a tak jsem zjišťoval co se stalo a v obou případech došlo k tomu, že ráno po najetí Win vyskočila na kolegy nabídka aktualizace Avastu a následně to po nich chtělo provést Celkový test. Oni to odsouhlasili a po skončení toho testu se objevil popisovaný problém.
Tak jsem zprvu pokusil pouze vypnout Avast a restartoval jsem PC. Beze změny.
Tak jsem odinstaloval celý Avast a problém se zasekáváním programu zmizel.
Chci tedy poradit co s tím. Už je problém vyřešený a avast aktualizovaný? S Avastem jsem byl vždycky nadmíru spokojený a nechci kolegům instalovat nějaký nový těžký antivir.
Díky za pomoc.
Tomáš
Specifikace PC a Avastu:
Windows XP SP3, x86
Verze databáze Avastu po “aktualizaci”:
170405-2
5.4.2017 16:50:33
Poslední aktualaizace: 6.4.2017 8:32:28
Verze programu:
17.3.2291 (build 17.3.3443.0)
Dat. vydání: 30.3.2017 12:59:59