Avast free 2015 - Software Updater - chyba s Adobe Reader 11.0.10

Ahoj všem,
řeším problém s jedním notebookem, je v něm WinVista. Majiteli nejde už několik měsíců aktualizovat Adobe Reader pomocí Avast Software Updater. Pokaždé mu to prý hlásí chybu instalace, testoval jsem to a má pravdu že to nejde (viz. příloha).

Nevíte někdo co je tam za problém?

Systém je aktuální a vše vypadá že je OK, tedy až na tento problém.

Předem dík za radu.

V avast Free nelze automaticky aktualizovat software. Tato funkce je doustupná pouze u placených verzí. Pouze tě to upozorní, ale aktualizaci musíš provest sám. Ručně to jde?

To je mi jasný, dělám to ručně. Ručně jsem to zkoušel, Adobe Reader odinstaluji a následně z webu nainstaluji nejnovější verzi. Klasika

Stáhne se mi z Adobe verze Adobe Reader 11.0.9 a Avast mi říká že je furt ta novější 11.0.10 ale tu mi Adobe nepustí.

Překontrolujte si prosím, zda vám to ukazuje správnou verzi Adobe Reader vhodnou pro Vista sp2 32bit.

Kontroloval jsem to u sebe a mám nainstalovanou verzi 11.0.10. OS je Win7 32bit. Coz je v podstate stejne.

Tak ignorovat, tohle mi dělá u flash playeru, který je integrovaný v Chrome. Aktualizovat separátně ho nelze, ale Avast na něj upozorňuje…