Avast Hasła

Witam.
Jakiś czas temu zakupiłem na rok licencję Avast Internet Security, przy aktualizacji z wersji podstawowej zainstalowano między innymi Avast Hasła. Zgodnie z radą wszystkie hasła przekopiowałem do programu i ustaliłem hasło główne. Ostatnio musiałem odinstalować program (z racji formatu komputera), jednak po ponownej instalacji dodatek Hasła zamiast przywrócić mi poprzednie chce tworzyć nowe hasło główne. Jak mam odzyskać moje hasła? Twórcy tak się zarzekali, że hasła są zagrożone w przeglądarce, a najwyraźniej jest na odwrót, bo przeglądarka zapamiętuje hasła a tu nie mogę się do nich dostać.
Moje pytanie, czy możliwe jest dostanie się do haseł zapisanych przed reinstalacją programu ?

Jedynym sposobem, aby odzyskać hasło jest za pomocą Mail Recovery, który został wysłany do Ciebie.

Nie wiem, czy się zrozumieliśmy, ja hasło główne pamiętam, tylko chodzi mi o to, czy Avast przechowuje gdzieś w chmurze hasła zapisane w dodatku Hasła.

Hasła są przechowywane tylko w chmurze, czy masz włączoną synchronizację.

Sorry, I have to use a online translator :wink:

Cały problem polega na tym, że jak chcę przeglądać moje hasła to program zaczyna wdrażać tworzenie nowego hasła głównego, a zakładka hasła w Ustawieniach z lewej strony w ogóle nie jest widoczna.

Witam, chyba nie masz nic do stracenia, bo teraz i tak nie masz dostępu do swoich haseł. Więc można by utworzyć nowe hasło główne i sprawdzić czy reszta haseł dalej tam jest.