Když koupim Licenci pres Avast obchod v klientu a spadne P.C Co mám delat?Mam jen číslo platby,respekt transakce!
Dobrý den,
v systému naší zákaznické podpory Vám byl vytvořen Požadavek přes požadovaný e-mail. Tato situace bude tedy řešena přímo tam. Neměl by být problém dohledat příslušnou objednávku
S přátelským pozdravem
-M-
Docela se to táhne nechapu jak nemužou dohledat platbu podle čísla platby a jmena odesílatele?!Jinak Děkuji za zpravu!
Platbu jsem dohledal bylo to uhrazeno Avastu 30.9.2015 v akci pres obchod Avast a placené pres kartu.Zatím to nikdo nedohledal. Poslal jsem soubor z vypisem odepsane častky.
Pomalu končí free licence a Ja nemám pořád klíč kterej byl zaplacenej asi budu muset osobne do Avastu a zažadát osobne o klíč když nikdo není schopen dohledat platbu podle čísla a datumu to je snad zlej sen!Jako čekat pomalu měsíc a nic to je už i na mě moc!
Dobrý den,
potvrzení o zaslané platbě na druhou objednávku nám bohužel nedorazilo, pouze na tu ze září, která byla v pořádku vyřízena. Další může být řešeno pouze tam.
Já bych chtěla licenci zrušit, tedy odstoupit od smlouvy, na což mám podle našich zákonů právo do 14 dnů od nákupu. Dostávám odpovědi v angličtině, jsem posílána “od čerta k ďáblu”. Jestliže je firma schopna v češtině prodávat, měla by být schopna v češtině i řešit problémy. Jak odstoupit od smlouvy?
Google translation :
Zapomeňte na 14 dní zákon říká.
Avast má 30 denní záruku vrácení peněz.
Musíte předložit jízdenku a požádat o vrácení peněz.
https://cs.support.avast.com/support/home
Šťastný nový rok !