witam zakupilem Avast Premier,placac przez pay pal ,dostalem maila z potwierdzeniem zaplaty itp,wszystkie dane jak trzeba lecz bez klucza licencyjnego,w linijce KLUCZ LICENCYJNY - nic,bialo. dalem sie nabrac,czy jakies cyrki?? 3 tyg czekam myslalem ze cokolwiek dojdzie,ze tak ma byc ale widze ze du…pa blada.w maiu od nich jest zalacznik Klucz Licencyjny,ale jakies bzdury bez klucza,kodu aktywacyjnego itp…na kompa sie nic nie sciagnelo w kazdym razie nie umiem tego znalezc jesli cos takiego nastapilo…bo moze sie klucz takowy zapisal w pliku jakims?nie znam sie na tym aLE WYWALILEM 200ZL I NIC,a powinno uczciwie przyjsc mailem,wpisuje kod aktywacyjny lub plik licencyjny i ma dzialac…pomozcie,dziekuje
Mam podobny problem. Zakupilem 28 sierpnia Avast na rok i nijak nie moge go aktywowac !
A ciagle mi wypisuja ze program prowizoryczny na prbe zaraz sie skonczy.
J’ai acheté AVAST pour un an mais je n’arrive pas à l’activer. En revanche je reçois tout le temps information que ma période pour essayer va se terminer
Je ne sais plus quoi faire !
Y t il quelqu’un pour m’aider ?
komet73, Jussac
wysłałam Wam ponownie mail z potwiedzeniem zamówienia. Jeśli go nie widzicie - sprawdźcie folder SPAM.
W załączniku jest licencja - nie zapomnijcie jej wprowadzić do program (podwójnym kliknięciem myszki), inaczej program będzie w wersji próbnej albo skończy się jego ważność. Oczywiście avast! musi być zainstalowany na komputerze, do pobrania tutaj: http://www.avast.com/pl-pl/download-software