Avast zabraňuje korektnému načítaniu webu

Pred pár mesiacmi som mal problém s Avastom, tak som ho odinštaloval. Pred pár dňami som ho znovu nainštaloval, zatiaľ všetko pracuje tak ako má (teda počítač nezamŕza a Avast nevyciciava celú pamäť), ale natrafil som na zvláštny problém, že Avast nedovolí, aby sa načítal celý obsah webu, keď obsahuje veľa javascriptu - predpokladám, že tu bude problém, lebo si všímam, čo sa nechce načítať. Zatiaľ sa mi to stalo len na dvoch weboch (o ktorých bezpečne viem), jeden z nich je sme.sk (bulvár tváriaci sa za seriózny, niečo ako indes.cz). Nepomáha nič, ani keď stránku natvrdo refreshen, vyčistím cache, reštartujem browser, proste nič,

Príklad: idem na web, ten sa načíta asi len do polovice a ďalej už len načítava, načítava, ale nič nové nenačíta. Nepomôže nič, čo som písal vyššie.

Pomôže len jedna vec: Vypnem štíty Avastu, refreshnem stránku a teraz už načíta všetko (vrátane toolbarov o cookies a podobné srandy). Stretol sa niekto s tým? Surfujem cez FF, najnovšia verzia, Avast verzia 10.4.2233

Samozrejme pohral som som sa aj s nastaveniami, konkrétne Webový štít, odfajkol som Testovanie skriptov, ale nepomohlo to vôbec.

Me se stranka nacita prakticky ihned, zadne zpozdeni nepozoruji, nemate zapnuty treba nejaky Adblock? Pouzivam tedy prohlizec od avastu Safezone… A pozor Avast uz ma novejsi verzi 2016.11.1.2253

AdBlock mám vypnutý pre ten konkrétny web a mám WinXP, preto mi asi Avast neponúka novšiu verziu. Na notebooku kde mám Win 8.1. mám verziu 11.x, tam som zatiaľ nespozoroval nič zlé.

Nikto nič? To som jediný na svete čo má s týmto problém?

Axcel Wers - nejsi sám, AVAST ve své poslední verzi je nepoužitelný, nereaguje na volby, dělá si co chce, Safe browser vypíná antivir. Najednou se načítání zaseklo - nešel net, dokud jsem Avast nevypnul.

A to jsem si jej zakoupil. Chyba. Ted požaduji peníze zpět a stále na ně čekám (trvá jim to hodně dlouho). Koupil jsem si Kaspersky antivir a jedu naprosto v pohodě. Doporučuji - nyní je v akci. :slight_smile:

Problém je, že ja mám už starší počítač s WinXP a Avast je defacto jediný antivír, ktorý sa mi ešte podarilo do kompu narvať :smiley: Ale ešte som nevyskúšal všetky možnosti, lebo toto bránenie načítaniu stránok už ma fakt otravuje.

Vydrzte jeste chvilku, koukal sem na EN forum a mela by vyjit nova verze avastu i pro WIN XP

já už nevydržel a jedu na jiném antiviru a jsem bez problémů.