Zůstala mi otevřená boční lišta Nabídky a nejde zavřít…! Co s tím mám dělat? Děkuji za odpověď
Dobry den,
muzete sen prilozit screenshot v jakem je stavu? Jak jste ji zkousel zavrit?
Milos
Proboha, mě je 70 roků, jak sem ten screenshot mám dostat? Jak jsem to zkoušel zavřít, prstem zašoupnout zpět do strany, jako vždycky. Jednoho dne otevřu apku Avast a byla vysunutá lišta Menu a už nešla zašoupnout zpět. Screenshot mám hotový, ale jak ho dám sem? Nevím, jestli to jde takto:
https://drive.google.com/file/d/1oDApyvIeUJRItIbUqMnI2nQuATIWvXxG/view?usp=drivesdk
Dobry den,
prilohu pripojite pomoci odkazu “Attachments and other options” viz obrazek nize.
Milos
Píše, že obrázek jpeg nejde vložit, pouze jpg…! Necháme to být, stejně až bude končit předplatné, tak Avast odhlásím z plateb a odinstaluji. Nepotřebuji řešit takovéto problémy, zabírá to čas a nervy a to nemám zapotřebí…! Všechno moc složité, nepatřím zrovna mezi blbce, ale přesto penzisti a technika dnešního světa? Děkuji za snahu a hezký den. (Ten odkaz na disk Google nefunguje?)
Dobry den,
odkaz funguje, ale nemam opravneni videt ten obrazek. Jinak jpg a jpeg je ten samy format, nevim, proc forum neumoznuje vlozit jpeg. Takze by melo stacit prejmenovat tu priponu souboru jpeg na jpg a melo by to jit vlozit.
S pozdravem,
Milos
Na odkazu jsem povolil prohlížení
https://drive.google.com/file/d/1S77AJXMtkx3XDU4yQFUzd0pe4sFWR6W5/view?usp=drivesdk
Dekuji, ted uz se tam dostanu. Preposlal jsem to nekomu z mobilniho tymu, aby se na to podival.
Milos
Dobrý den, pane Formánku, aplikace Avast Mobile Security prošla nedávno malými změnami včetně úpravy verze pro tablety tak, aby bezproblémově fungovala i na menších modelech. To, že teď lišta nejde zavřít, tedy není chyba, ale nový vzhled aplikace, děkujeme za pochopení.
Dobrý den, s tím zásadně nesouhlasím. Manželka má naprosto stejný tablet jako já, stejnou verzi Android, má předplacenou stejnou verzi Avast a funguje ji to normálně. Co mi povíte teď…? Zkoušel jsem i odinstalaci, restart a novou instalaci Avastu, nic nepomohlo. Já to tam prostě nechci a jako váš klient si chci sám rozhodnout, kdy menu otevřít a kdy ne. Že to je součást nového vzhledu prostě neberu…!
To už mi nikdo neodpoví?