Dvě PC

Zdravím měl bych jednu technickou otázečku. Koupil sem nový notebook protože starý již nezvládal moje oblíbené hry často lagoval, nizké fps nemluvím o pádech, častých errorech a samozřejmě nefungoval bez zapojení do sítě(na baterku se zapnul a zase vypnul).
Na nový notebook sem naistaloval Avast internet security kde mám platnou licenci, mohu na starém notebooku který bude sloužit jako uložiště dat(fotky, filmy atd), používat Avast free antivirus pod mojím účtem který mám na výše zmíněný internet security?
Snažil jsem někde najít odpověd ale neuspěšně. Předem děkuji za odpověd.

Myslim, ze tohle by nemel byt zadny problem. Sam mam na uctu nekolik PC co mam v rodine, hodi se to pro takovou malou kontrolu, zda je na PC aktualni verze antiviru, definice a prehled o statistikach…

já jen že je zbytečné na pc co bude fakt uložiště, max na net(facebooky atd) kupovat novou licenci, avasta sem měl snad odjakživa, cca 6let, a co nechodím do školy a makám tak připlacím za vyšší verzi jak free.

A já na nový PC koupila nový Avast… a poprvé po xy letech co Avast používám jsem strašně nespokojená :frowning: buď je to kombinací win10-nový Avast nebo nevím, ale zvažuju vrácení peněz a odinstalaci produktu. A to mám Avast bez problémů 10 let…

Dobrý den,
s čím konkrétně jste nespokojená. Co Vám vadí?

Děkuji,
Miloš