Program píše:
Něco se pokazilo a aktualizace se nezdařila. Zkuste to znovu
Datum vydání: 11. březen 2019
(verze 19.3.2369 - sestavení 19.3.4241.445)
Vyzkoušel jsem spustit Opravit aplikaci přes menu Řešení problémů, restartoval jsem a stále stejná chyba.
Mám licenci : Avast Internet Security
Dobry den, rad bych vam pomohl tento problem vyresit.
Pro zacatek muzeme zkusit stazeni aktualniho instalacniho balicku z odkazu: https://www.avast.com/cs-cz/download-software, kde si vyberete prislusny produkt. Dojde ke stazeni tzv. offline balicku, ktery nepotrebuje zadne dalsi soubory a instalace by se mela zadarit. Po stazeni jej prosim spustte a provedte instalaci tak, jak vas pruvodce povede.
Nasledne prosim zkuste otevrit v Menu → Nastaveni → Aktualizace a vyzkousejte provest aktualizaci virovych definic a nasledne programu.
Pokud program bude hlasit (at uz po reinstalaci, tak pozdeji) problemy s aktualizaci, zaslete nam prosim nasledujici soubory k blizsimu prozkoumani:
c:\ProgramData\AVAST Software\Persistent Data\Avast\Logs\Setup.log
c:\ProgramData\AVAST Software\Persistent Data\Avast\Logs\Update.log
Tyto soubory muze nahrat treba na nas FTP server:
FTP: ftp.avast.com/incoming
jmeno/heslo: anonymous/anonymous
Budeme radi, kdyz nam date vedet, zda reseni pomohlo. Hezky den.
Dobrý den,
mám problém s tím že program už cca 24h. hledá aktualizaci aplikace. Virová definice se aktualizovali normálně ale program samotný nechce. Přitom mi hlásí že je zastaralý.
Neustále jen vyhledává.
Dobrý den,
pro analýzu problému budou potřeba logy programu, viz příspěvek výše.
Miloš
Pokud program odinstaluji a znovu nainstaluji aktuální verzi zůstanou mi uložená hesla?
Ano, hesla zůstanou uložená i po odinstalaci a následná instalace je najde.
Děkuju pro mne je to daleko jednodušší, než-li nějaké hledání, formátování, instalace FTP serveru atd.