nefunkční platební režim

Dobrý den,
po zapnutí platebního režimu se objeví jen šedá plocha, nejde na ní spustit Avast Safe Browser ani jiný webový prohlížeč. Avast je aktuální, v originálním nastavení, počítač několikrát restartován.
Prosím o radu.

Dobrý den,

tohle by se dít nemělo. Určitě nás zajímá vždy několik věcí:

• jaký máte operační systém
  • verze Avast antiviru (menu vpravo nahore)
  • verze Secure Browseru (hlavni menu → Nápověda → O aplikaci)

Jako první krok k opravě bych doporučil přeinstalaci Avast Antiviru. Pokuste se jej odinstalovat, Avast se vás zeptá, zde chcete odinstalovat nebo opravit. Zvolte opravit. Restartujte a zkuste znovu. Pokud nepomůže, pošlete prosím tento soubor:

c:\ProgramData\AVAST Software\Avast\log\szb.log

Můžete přímo mě do zprávy

Děkuji

Dobrý den vážení,
mám stejný problém, po zapnutí platebního režimu se objeví pouze šedá plocha. Zkusil jsem Avast opravit jeho funkcí pro opravu - to nezabralo. Tedy jsem Avast kompletně odinstaloval a provedl čistou instalaci a to také nezabralo.
Operační systém mám WIN 10 PRO 64bit.
Verze Secure browseru 76.0.1659.101

Onen soubor szb.log poslat nemohu, proože ve složce Avas nemám podsložku log.
c:\ProgramData\AVAST Software\Avast\log\szb.log

Instaloval jsem Avast Pro a po nabídnutí přechodu na Avast Premium security jsem tedy přešel na verzi Premium.
Ještě včera vše fungovalo normálně.

Předem děkuji za odpověď a radu.

Mám zcela stejný problém jako výše Vašek.

Trpím úplně stejným problémem, vše se stalo po přechodu na nabízenou vyšší verzi Avastu. Složku LOG mohu poslat. Děkuji za pomoc.

Přes kontaktní formulář jsem o problému s jejich produktem informoval i přímo Avast a zatím žádná reakce.

Dobrý deň, aj ja mám podobný problém. Kde nájdem odpoveď?

Právě jsem obdržel odpověď z Avastu:

Dobrý den, pane Šveci,

děkujeme Vám za kontaktování společnosti Avast a omlouváme se za naši zpožděnou reakci.

Naši vývojáři o těchto potížích ví a aktuálně intenzivně pracují na vyřešení. Nyní bychom Vás chtěli požádat o trpělivost. Pokud bude nežádoucí situace trvat déle než týden, kontaktujte nás v odpovědi na tento e-mail. Jako kompenzaci za vzniklé potíže jsme Vám prodloužili licenci produktu Avast Internet Security o 7 dní zdarma - změna se v uživatelském rozhraní objeví nejpozději do 24 hodin od provedení změny.

Ještě jednou se omlouváme za komplikace a děkujeme Vám za pochopení.

S pozdravem

Vojtěch Půček
Avast Zákaznická podpora

Také mi nefunguje platební režim. Pouze se objeví šedá obrazovka a dál nic. Počítač restartován, aktuální AVAST. Co stím???

Vážení kolegové v nesnázích, asi to už Avast opravil. Tedy stáhněte si nejnovější aktualizaci vašeho Avastu, po instalaci restartujte. Na jednom počítači mi platební režim dík tomu začal opět fungovat. Později zkusím i druhý počítač.

Tak to díky aktualizaci začalo fuungovat i na druhém počítači.
Avast díky.