Nelze nainstalovat SafeZone

Po opětovném nainstalování Avastu, nahrání licence na Internet Security, nelze nainstalovat komponent SafeZone. Tato možnost byla nabídnuta, ale k instalaci nedošlo. Avast žádal restart počítače, stále znovu a znovu, bez nainstalování SafeZone. Avast jsem odinstalovala a nainstalovala znovu i s licencí. Pro změnu tentokrát v nastavení- komponenty není SafeZone vůbec uveden. Jak mohu vyřešit, děkuji
Modify message

Dobry den,
SafeZone browser uz neni podporovany a v nejblizsi dobe bude vydan novy browser https://www.avast.com/faq.php?article=AVKB209

Milos

Dle toho odkazu by nešel vůbec nainstalovat, ale na jiný notebook jsem ho dnes nainstalovala. Tak nechápu, jak je to myšleno…

Dobry den, dekujeme za report. Muzete nam prosim sdelit vice informaci?

1/ Jaky instalacni balicek byl pouzit a jak probihala instalace? Toto je stezejni informace, pokusili bychom se podle kontextu problem navodit.
2/ Vybrala jste SZB jako komponentu v instalaci nebo byla zvolena vychozi instalace?
3/ Byl uz na pocitaci nekdy Avast ci dokonce SZB?
4/ Dokazete najit a poslat soubory ze slozky c:\ProgramData\AVAST Software\Persistent Data\Avast\Logs\ ? Tyto muzete poslat primo me na email petr.kolacek@avast.com.

Dekujeme a prejeme hezky den.

Dobrý den,
byl stažen avast free z avast.com a nahrána licence stažená z uživ. rozhraní. V nastavení - komponenty jsem dala instalovat SZB. Při prvním pokusu se instalace zpustila, ale když dle ukazatele byla asi v 1/4 avast nahlásil potřebu restartovat počítač. S instalací dál nepokračoval. Situace se nezměnila ani po restartu. Stav setrvával. Avast jsem odinstalovala a opět nainstalovala. Tentokrát pro změnu v nastavení - komponenty nebyl SZB vůbec nabízen.
Avast i SZB byl na počítači i předtím.
S druhou licencí jsem stejným postupem na manželům NTB SZB ten den nainstalovala.
Zasílám e-mail.
Děkuji

Dobry den, dekujeme za podrobne informace. O moznosti Safe Zone browser instalovat/odinstalovat z pokrocileho nastaveni vime, toto je v planu upravit v dalsich beta verzich. Jak zminujete vyzadani restartu pri instalaci tohoto prohlizece - to mohlo byt zpusobeno paralelne bezici programovou aktualizaci, jenz si vyzadala restart a instalace prohlizece tak nebyla dokoncena. Dekujeme za spolupraci a v pripade dalsich postrehu, dotazu ci nejasnosti nas, prosim, nevahejte opet kontaktovat.