Nelze otevřít IB Airbank v Avast SafeZone

Dobrý den,
nelze spustit internetové bankovnictví Airbank v Avast SafeZone prohlížeči. Naskočí pouze stránka “Platební režim se spouští …”. Takto už běží půl hodiny.
Internetové bankovnictví Sberbank, nebo mBank naskočí normálně.

Dobrý den, obdobně to platí i u ČSOB. Prohlížeč SafeZone po kliknutí na talčítko “Přihlásit” nenačte Java plugin :frowning:

Mně se platební režim neotevře vůbec. Ani přes ikonu kreditky. Rada z FAQ zní aktualizovat prohlížeč, ale podle uvedeného návodu to nejde. Prohlížeč pořád při startu hlásí, že je nová verze k dispozici a jestli ji chci stáhnout - ovšemže chci, ale vždy se po “ano” otevře staré okno a nic se neděje :frowning: Při vstupu do “O programu” ni to navrhne znovuotevření prohlížeče, aby se mohla načíst nová verze, a když odkliknu, neděje se zase nic.
Nějak to nefunguje či co.

Mě zapnutí Safe zone browseru způsobuje vypnutí AVASTU :frowning:

Koukám, že nejsem sám, kdo má s Avast problém.
Od podpory Avastu žádná reakce.

Evidentně jsem udělal chybu, že jsem na konci roku předplatné prodlužoval a navyšoval.

Dobry den,
jakou podporu avastu mate na mysli? Vytvoril jste tiket? Pokud ano, napiste sem ID tiketu a podivame se, kam se zatoulalo.

Diky,
Milos

@Milos - Jakou podporu mám na mysli? Přesně tuhle, kterou zažívám. I když spíše formu ne-podpory.

Jsem platící zákazník - když mám problém - program mne nasměruje na FAQ - FAQ řešení nemá (resp. řešení tam uvedené nefunguje) - FAQ mne nasměruje na AVAST forum - v AVAST foru reagují pouze lidé s podobným problémem - reakce někoho z AVAST za 3 dny žádná - poté co dám komentář na váš profil na facebooku, tak konečně reakce.

Takže berte tohle jako moji konkrétní zákaznickou zkušenost. Bohužel negativní.

Potřebuji vyřešit problém se špatnou funkčností AVAST - viz nahoře. Jaké je konkrétní řešení?

Miloš - tak zde je Ticket ID: 225276

Tak kdy dostanu peníze zpět?

Verzi Pro jsem už odinstaloval, protože se s tím nedalo pracovat. Vaše VOP jsem nikde nenašel.

Na Vaše tikety nikdo nereaguje, tak se nedivte, že jsou zákazníci naštvaní. Program je samá chyba.

Po více než 14 dnech žádné řešení.

Po zjištění problému jsem vyzkoušel možnosti řešení, na které mne program navedl:

• “Avast SafeZone prohlížeč - Nápověda”
  • “SafeZone Prohlížeč FAQ.”
  • Avast web fórum

Žádné řešení nezafungovalo. Chápu že FAQ a “doporučení” v chybovém hlášení platebního režimu nemůže pokrýt všechny situace. Lidský faktor na webfóru by podle mne měl.

Při snaze o řešení jiného problému - Avast SafeZone hlásí že je nový program k dispozici, ale při prokliku se objeví pouze prázdná schránka - jsem při hledání podmínek na vrácení peněz našel část webu “Technická podpora”. Bylo to schováno pod odkazem “Kontaktujte nás” v patě stránky.

Tedy čtvrtá možnost. Chtělo to trochu pátrání, ale uvidím zda zafunguje:
#249362 Nefunkční platební režim. Nefunkční zákaznická podpora.

16 dní trvalo AVASTu vrácení peněz. Musel jsem to urgovat.
Tím jsem s Avastem vyrovnán.