Nový update, chýba Pause button.

Zdravím,
je nejaká možnosť ako pozastaviť vírovú kontrolu? (V predošlej verzií tam bolo viacero možností a jedna z nich bola Pozastaviť) Používam verziu 17.1.2286 Avast Internet Security. Takisto, keď prebieha Úplný Test systému, nemám ani len šajnu aké súbory sú teraz prezerané. (Takisto v predošlej verzií bolo vidno, čo je prehľadávané v danú chvíľu, takto tak iba vidím 0% už dobrých 30 minút a čakám na nejaký ten progress).
Za odpoveď vopred ďakujem.

Dobry den, tato moznost byla v nove verzi odebrana. Pokud minimalizujete Avast behem scanu a pak ho otevrete, tak je tam bug, ze uz nevidite progress (tento bug uz je nareportovan). Diky.

Je jedno, ze je tam bug. Proc je tlacitko pause odebrano? Ja si treba zastavoval test, kdyz jsem sel od PC pryc a potreboval jsem ho vypnout. Delate z lidi naprosto neschopna individua. Ja si chci rozhodovat, co bude program v PC delat a ne aby program ridil me.

Sám by som to lepšie nepovedal. Keď sa mi loadujú náročnejšie programy, tak s bežiacou kontrolou čakám storočia, preto som si vždy kontrolu pozastavil a po načítaní programu dal opäť pokračovať. Predošlá verzia bola omnoho lepšia, každému je jedno, že GUI vyzerá inak, modernejšie, keď z toho programu bolo ubraté oproti staršej verzií.