Avast sem měl na svém PC snad více než 7 let, až do dnešního dne, kdy se bez jakéhokoliv upozornění aktualizoval na avast 2014. Aktualizoval se i přesto, že jsem měl automatické aktualize vypnuté. Když pominu to, že ste chtěli do uživatelů cpát více reklamy, tak způsob, jakým k tomu došlo, je více než drzej. Žádný upozornění nebo varování. Takže si můžete gratulovat, starou verzi ste mi vzali a novou sem ihned odinstaloval >:(
avast ti určite nevynutil aktualizaci (poznám ešte aj takých ktorý majú verzi avast 5 a podobne) ak sa ti to aktualizovalo tak si sa asi preklik a klikol si na “aktualizovať” alebo si mal nastavené na automatické aktualizácie povoleno. (staršiu verzi si vieš nájsť a nainštalovať hocikedy z webu avastu)
Pokud zapnu počítač a objeví se hláška, že po restartu bude avast aktualizován aniž bych na cokoliv kliknul nebo dokonce otevíral avast, tak mi ji prostě vnutil. Měl sem verzi 6, byl sem spokojen. Neotravovala reklamou, měla i užitečné funkce.
Nainstalovat si ji můžu, ale k čemu mi to je, když mi ji avast nedovolí používat.
Dobry den,
podobna otazka je zodpovezena zde: https://forum.avast.com/index.php?topic=156014.msg1130913#msg1130913
Milos