Otomatik yenileme belası, tekrar, tekrar

Otomatik güncellemeyi açmayacağım. Aynı ürünleri tekrar tekrar almak istemiyorum. Şu an 2026 mart ayında bitecek ürünü bile tekrar satmak için bildirim gönderiyorsunuz. Şu an itibarı ile bitmek üzere olan ürünleri zaten almışım, hala 32 gün kaldı 5 gün kaldı, bildirim üstüne bildirim. Sinirimden iş yapamaz hale geldim. 1 (Bir) tane bilgisayarım var 10 kişilik ürünle ne işim olur, niye bunu da satmaya zamanımı çalıyorsunuz. Firmanızı kötülemek için aranıza casus mu girdi. Böyle yaparak devamlı ve yoğun çalıştığınız insanları ittiğinizi, bıktırdığınızı anlamıyormusunuz. Ben neyi ne zaman satın almam gerektiğini bilen biriyim, ikaza ihtiyacım yok. Elinizdeki bilgilerden ürünlerimin zamanlarını biliyor olmalısınız.Şu an bile iki adet olduğundan kullanmadığım ama ikazınıza güvenerek satın almış bulunduğum ürünler var. Artık bu tür bildirim göndermeyin ya da çalışmayalım. OTOMATİK YENİLEMEYİ AÇMAYACAĞIM. 05.04.2025 15.25

Ürünlerinizle ilgili sürekli bildirim istemiyorum. Durumu suistimal etmeyin lütfen. Ürünlerinizi çok uzun yıllardır kullanıyorum. Ürünlerinizi kullanışlı ve genel olarak beğeniyoruz. Ancak; satın alınan yada alınmayan tüm uygulamalarınızla ilgili satınalmak bildirimler geliyor. Tüm uygulamalarınız güvenlik katogorisinde tek uygulama adı altında birleştirilebilir uygulamalardır. Belki bir iki tanesi bölüm içindeki menülerde, isteğe bağlı seçenekle satın alınarak o kısmı aktifleştirilebilir. Bunu yapan çok firmalar var. Evdeki herhangi bir tüketici bile bilgisayar, tablet, telefon gibi çok sayıda çihaz kullanırken, ev halkını düşünün artık. Evler açık pazar gibi. İhtiyaçların sınırı zaten yok. Ürünlerinizin tamamı yazılım güvenliğiyle ilgili. Bir meyveyi beşe altıya bölerek, her bölümünü de ayrı özellikler varmış gibi pazarlamak, üstelikte bunu sadık müşterilerinize defalarca, israrcı bir şekilde sunmak suistimal ve saygısızlık değil mi? Bu neden yapıyorsunuz? Lütfen yapmayın artık. Pazarlama bildirimlerini de iyiden iyiye abartmışsınız. Bildirimleri tamamen kapatmak güvenlik uyarı bildirimlerini de kapatıyor. Uyarı bildirimleri ile satınalma bildirimlerini ayırarak, tercih seçenekli hale getirmelisiniz. Tarama yapılan uygulama içinde güvenliği güçlendirmeniz gerekirken, aynı üründe açığa çıkan sorunu çözmek için başka bir ürününüzü satmak niyetindesiniz. Bu dürüst bir yaklaşım değil ve yüzlerce kez tavsiye bildirimleriniz bizleri hem üzüyor, hem rahatsız ediyor, hem de kızdırıyor. Lütfen bu uygunsuz,hoş olmayan rahatsız edici duruma artık son verin. Ürünlerinizin bazılarında bu durum nedeniyle, aboneliğimi bir kaç kez iptal ettim. Bir kaç kez yine yıl içinde uzun süre uygulamalarınızı pasife aldım. Bu arada başka ürünler deniyorum. Lütfen yeter artık. Sesimizi duyun.Sadakatimizi suistimal etmeyin. Lütfen, lütfen.. Uygulamalarınızı bizleri rahatsız etmeden, başka şirketleri ürünleri gibi sessizce çalışmasını, sürekli önerilerde bulunmamasını istiyoruz. Satış politikanızın; başka firmaları tercih etme ortamını yaratmaya devam etmesi halinde, geriye dönüşümüz olmayacaktır. Durumu çalışanlarınızın değil, işin başındaki ilgili yöneticilerinizin ve şirket sahip yada sahipleri olarak sizlerin dikkatle değerlendireceğinizi ümit etmek istiyorum. Kolay gelsi. Sitem ve saygılarımla.