Bohuzel nejste sam a deje se to spouste lidi a zde na foru je nekolik vlaken se stejnym problemem. Avast s tim nic nedela, prestoze je to velmi silne intrusivni.
Ja napriklad mel chvile, kdy mi to okno vyskakovalo klidne i 2-3 sekundy po sobe 50x a vice za sebou, coz je absolutne silene. Nastesti se mi to posledni den snizilo a obcas nevyskakuje klidne i hodinu, ale pak treba zase 10x za par minut. Co jsem si vsimnul, tak to taky zalezelo na tom, jake stranky jsem oteviral. Treba u Diskordu to bylo pri kazdem otevreni nove stranky. Stejne jako treba kdyz jsem treba cetl online komiks.
Nejlepsi radu kterou jsem slysel je zkusit odinstalovat, pricemz Avast nabidne omezeny mod misto ticheho a to pry pomohlo, nebo uplne odinstalovat a nainstalovat znovu. Potom je tady jeste moznost Win+Tab coz vam otevre moznost na vytvoreni nove virtualni plochy, na kterou vlozite to okno z avastu a pak se vratite na svou puvodni plochu (nekterym lidem to funguje, nekterym ne). Ovsem to nejsou zpusoby, jakymi by se tyto problemy mely resit. Spousta lidi je tim silne znechucena az tak, ze se zarekli, ze radeji prejdou na jiny antivirus a jiz nikdy Avast nepouziji. Tohle muze celkem poskodit reputaci znacky.
Ja mam Ultimate predplaceny jeste na dva roky, ale ve chvili kdy mi ty okna vyskakovaly co par vtrerin jsem opravdu mel chut Avast zrusit.