Dobrý den, po poslední aktualizaci se změnou vzhledu mi po zvolení platebního režimu vyskočí hláška, že nelze otevřít složku uživatelského profilu a při Safe Zone něco podobného. U minulé verze pomohlo, že jsem se přihlásil, u této zde tato možnost není. Mám licenci Free, což jsem mněl předtím také. U této verze jsou na hlavní stránce zmatené informace- komponenty: “přelstěte Hackery, opevněnte svoji síť atd.” jsou jen ve vyšších placených verzí. Znamená to, že Platební režim s Safe Zone jsou nyní jen placené a když, tak proč je mám v nabídce a hází mi to chybové hlášky, místo toho, aby mi to nabídlo upgrade?
Jde se vrátit ke staré verzi? Děkuji
Dobry den,
prosim poslete obrazky chybovych hlaseni. Musime rozdelit ty veci na SafeZone a na Avast. Z toho co pisete nejsem schopen urcite s cim vsim mate problem a zda to spolu vubec souvisi. Podle me ne.
Dekuji
Dobrý den, jde mi hlavně o platební režim, zkoušel jsem dle podpory při odinstalaci zvolit- opravit, ale i po restartu je vše stejné. Na tabletu mi to normálně zobrazí, ale zase mi nevyjede klávesnice, abych mohl zadat údaje. Na PC mi se mi nezobrazí banky, ale toto chybové hlášení- viz příloha.
Tak jsem nepřičel na to, jak přidat obrázek… Nicméně hláška je toto: Avast Safe Zone " Nelze otevřít složku uživatelského profilu z důvodů nedostatečných oprávnění. Pokuste se problém vyřešit se správcem počítače"
Vypnutí obranných mechanizmů- odinstalace a opětovná instalace safe zone + zapnutí obranných mechanismů + restart pomohly k tomu , že platební režim funguje i když prý nemají nic společného
“Avast SafeZone Nelze otevřít složku uživatelského profilu z důvodu nedostatečných oprávnění. Pokuste se problém vyřešit se správcem počítače.”
Může někdo poradit, jak a jaká oprávnění má uživatel Avast povolit, když nemá žádného jiného správce počítače?