rad bych podekoval tymu avast, ze byl tak laskav a do sveho produktu avast! Free Antivirus naimplementoval funkcionalitu, ktera pri cisteni doplnku prohlizecu bez jakehokoli upozorneni smaze veskery obsah adresare c:\tools. Jeste ze mi zbyl napr. c:\WINDOWS neebo c:\Program Files.
prepáčte Pán karolik, Avast team sa bude určite snažiť aby to odstranilo obsah aj z C:\Windows a aj z c:\Program Files ale aj z %programdata% a i %appdata%, inak doporučujem vám nainstalovať aj dalšie produkty od Avastu ktoré vám zničia PC bez toho aby ste vedeli že sa niečo také deje.
P.S. všetko hore od tohto riadku berte Ironicky
No mne osobne Avast mi nikdy nič zlé s notebookom neurobil, funguje jak má, najde viry a dokonca aj iný škodlivý software ktoré iné antivirusy nenajde, zároveň je uplne free a ak si viete nastaviť PC a Avast, a nerobíte blbosti (ako napríklad schválne chodiť na neznáme warez web stránky) tak nieje možné aby vám PC nebo notebook dostal Virus a nebo aby nejakým spôsobom sa zhoršil jeho “zdravotný” stav. A ak sa náhodou niečo také stane, a nejak sa vám aj napriek tomu zhorší stav PC tak nemusíte tu hned “ironicky” ponižovať Avast, ked sa to dá vyriešiť aj normálnim spôsobom.
1.) ze diagnostika doplnku prohlizecu nefunguje spravne
2.) slusne, aby byl uzivatel informovan o tom, co se program chysta smazat a mel moznost to potvrdit/odmitnout
jinak proti avastu nic nemam a az dosud jsem byl s jeho produkty zcela spokojen.
Ted uz se ale neda nic delat, data jsou v haji, proto ten ironicky ton.
Prepáčte no ja vám nepomôžem lebo nemám s tým skušenosti (ešte nikdy sa mi niečo podobné alebo priamo toto nestalo)
Majte trpezlivosť a počkajte si na odpovede iných, poprípade si nájdite informácie o tejto veci na iných stránkach (starý dobrý stríčk Google vám určite pomôže)