Eto sad znas, preporuci ga bilo kome ko koristi fles
Izvanredna zastita, a racunar je ne oseca po pitanju performansi i moze da radi u paru sa bilo kojim Antivirusom.
Pozdrav
Eto sad znas, preporuci ga bilo kome ko koristi fles
Izvanredna zastita, a racunar je ne oseca po pitanju performansi i moze da radi u paru sa bilo kojim Antivirusom.
Pozdrav
Ako moze jos jedan mali savet? U PC servisu su mi instalirali Aviru (hard disk ostecenja), a ja sam juce, pre nego sto sam zatrazila pomoc, instalirala i Malwarebytes Anti-Malwere. Pitanje je da li da ostavim oba, ili da obrisem jedan?
MalwareBytes u besplatnoj varijanti nema zastitu u realnom vremenu, tj. pokreces ga samo po potrebi kada zelis da skeniras racunar.
Sa druge strane, ja koristim zajedno Kaspersky Antivirus, MalwareBytes PRO verziju i MCShield i sva tri programa rade zajedno bez ikakvih problema.
Tako da mozes da ostavis MalwareBytes i da sa vremena na vreme preskeniras racunar…
Ako ima jos nesto nejasno, slobodno pitaj
Da, tako je, zadrzcu oba i naravo MCShield - zbunilo me sto jos uvek imam free trial za Malwerbite
U svakom slucaju puno hvala - pogledala sam jos neke postove (izmedju ostalog i mom sinu si juce puno pomogao - naravno imali smo isti problem) sjajno ovo radis, imam samo reci pohvale - svaki poslodavac bi te samo pozeleti mogao!
Jos jednom hvala i srdacan pozdrav