Problém se stahováním souborů

Dobrý den,

prosím o vyjádření či radu k dotazu našeho čtenáře:

Měl jsem nainstalován o.s. Windows 7 a tam když jsem otevřel Safetyzone a následně mou banku,tak po stažení měsíčního výpisu jsem ho našel na této adrese: D.- temp - Avast úložiště sandboxu - S-1-5-21-817106396-12450351186-1000 - safetyzone - C - users - Petr - Downdolas
Tam jsem vždy stažený výpis našel.
Tedˇ mám nainstalovaný Windows 10. Od otevření Safetyzone až po stažení vše funguje (v Safetyzone se ukáže že soubor byl stažen), ale pak na D disku stažený soubor nemohu najít.
Na C disku v dokumentech mám složku (stažené soubory) do které se ukládají veškeré stažené soubory s internetu.
Zkusil jsem v Safetyzoně v poli stažené soubory kliknout pravým tlačítkem na stažený soubor a zadat uložit jako,po tomto zadání se mi otevře složka na C disku stažené soubory a jsou tam zobrazené veškeré stažené soubory ze safetyzone,označím poslední novou složku že jí chci uložit potvrdím a když přejdu na C disk dokumenty stažené soubory, tak tam nic není.

Předem děkuji za odpověď

Karel Kilián
Extra Publishing/Extra PC

Dobry den,

puvodni SafeZone bude nahrazena v dalsi verzi novejsi variantou, kde tento problem nenastava.

S pozdravem
Martin