Už dva týdny není v Software updateru kontrolována aktuálnost prohlížečů Google Chrome a Internet Explorer. Mozilla Firefox je kontrolována i nadále. A dnes přestalo fungovat Čištění prohlížečů. Po kliknutí na “Hledat doplňky prohlížečů” se nezobrazí žádné oznámení, ani se po “odfajfknutí” nezobrazí seznam instalovaných doplňků pro jednotlivé prohlížeče. A taky jsem si všimnul, že ve Správci úloh zmizel proces unsecapp.exe, který je už nějaký čas s Avastem svázán.
Mohl by jste prosim upresnit verzi Avastu a OS.
Dekuji Grof
Dobrý den
Používám Windows 7 Home 64bit a poslední verzi Avastu 12.3.2280 (build 12.3.3154.23). Pokud jde o problém s Čištěním prohlížečů, tak ten už byl řešen na anglickém fóru https://forum.avast.com/index.php?topic=192948.0 a byl zdárně vyřešen. Pokud jde o Software Updater, tak ten stále už asi tři týdny nezobrazuje aktuálnost prohlížečů Internet Explorer a Google Chrome (v seznamu instalovaných programů nejsou). Nevím, týká-li se to i jiných prohlížečů. Kromě Exploreru a Chrome používám už jen Firefox, ale ten je i nadále v Software Updateru zobrazován.
Dobrý den,
bohužel Chrome a IE není podporován v SW updater.
Hm, a není to poněkud úsměvné, že je na webu Avastu prakticky na každé stánce (včetně této) vidět reklama, že Avast doporučuje používání prohlížeče Chrome, a přitom ho ve svém Software Updateru přestal podporovat? Firefox je podporován stále, možná by to chtělo změnit reklamu. Ale Mozilla vám asi, na rozdíl od Google, tolik nenasype.
Dobrý den, zjistila jsem že Avast nechce čistit prohlížeče … vždy mě napíše nepodařilo se stáhnout příslušná pravidla z internetu. Zkontrolujte vaše internetové připojení. Moje připojení je ale v pořádku … Mám Mozillu a Chrome. Asi před 14 dny to bylo v pořádku.
V pořádku to bylo ještě včera. Dnes mi to píše to samé - nepodařilo se stáhnout příslušná pravidla z internetu, zkontrolujte vaše internetové připojení. Opět se vloudila chybička. Snad to bude brzo opraveno.
Dobrý den,
děkujeme za upozornění a omlouváme se za problém. Včera byla vydána oprava, jde o verzi 413.
Miloš