Stržená platba za neobjednaný produkt

Dobrý den,
včera mi byla stržena částka 1190,-kč z mého účtu, platba kartou. Adresa DRI SHANNON IE. Při bezplatném testování některého z Vašich produktů, chcete údaje o platební kartě, kterou pak tímto způsobem zneužijete, klasicky někam do podmínek uvedete právě tuhle skutečnost o automatickém prodloužení. Vtipné na tom je, že i přes zaplacení částky 1190,-kč, která odpovídá ceně za standart verzi antivirového programu máte tu drzost mi program nechat běžet stále ve free verzi. Automatické prodloužení ani nemůžu zrušit, protože je k tomu nutné mít číslo objednávky, kterou jsem neudělal ani neobdržel nějaké potvrzení jak všude uvádíte na e-mail. Doufám, že tu jen netluču naprázdno slámu a toto nekorektní chování bude okamžitě řešeno. Odkazy na nějaký formulář si strčte, protože mě nezajímá odpověď automatu, že mi v něm něco chybí nebo že nemohu odpovědět na něco co nevím ani nemám možnost jakkoliv zjistit.

Legart Radim
Petrovice 101
Petrovice
27035

tel.: +420733776991

Dostatečné psaní na všechny možné linky podpory se vyplatilo, jedna z nich se chytla a nakonec i pobočka v Praze, kde po telefonátu s ochotnou paní bylo vše předáno dál k řešení na příslušná místa. Ponaučení pro příště je odinstalovat avast a nic netestovat.

Aloha Legart

Dobrý den,

taky jsem se stal obětí této zlodějské praktiky. 18.3.2019 mě byla z účtu stržena částka 1850kč, pravděpodobně za nevyžádané prodloužení služby vpn secureline.
Nepřišel mi žádný email s potvrzením a navíc na mém avast účtu ani není licence na tento produkt uvedena, takže ho nemůžu používat ani kdybych chtěl.
Zkusil jsem napsat na podporu tak uvidíme.

Ahoj.