Dobrý den,
před měsícem mi byla nabídnuta možnost zdarma si vyzkoušet produkt avast cleanup premium. Tuto možnost jsem využil, zadal jsem platební a fakturační údaje a měsíc jsem si tento produkt užíval (nic jsem neobjednával, nepřišel mi žádný mail, nic). Dnes mi bylo strženo 790 kč a produkt byl prodloužen na rok, aniž bych o něco takového žádal, aniž by mě o tom někdo informoval (opět mi nepřišlo nic o objednávce na mail, nikam…). Když jsem se snažil o vrácení penez, Vaše naprosto zbytečná a stupidní technická podpora po mě neustále chce číslo objednávky tohoto produktu, který jsem si neobjednal a ke kterému mi nepřišel žádný email s číslem objednávky. Takže, mám produkt co jsem si nekoupil za peníze které jste mi bez ptaní vzali a k tomu všemu nemám žádné číslo objednávky či faktury, které bych použil pro zrušení a vrácení peněz. Můžete mi laskavě někdo říct, co teď mám dělat?
Další věc které jsem si všimnul je že když otevřu avast, ukazuje mi že mám výše zmíněnou licenci, ovšem na účtu na webu prý žádnou licenci nemám…
Dobrý den, zdá se, že jste zkušební verzi zaregistroval pro jinou emailovou adresu, na kterou bylo také odesláno upozornění o automatickém prodloužení zkušební licence. Je nám líto, pokud jste proto tento email neobdržel. Tuto objednávku jsme nyní dohledali a váš požadavek u podpory odpověděli.
Dobrý den, potřeboval bych taky radu, protože se mi stalo úplně to stejné s tím, že mi strhli z účtu bez zeptání 1190,-
Dobry den
zkusil jste kontaktovat podporu: https://support.avast.com/contact/enter?
Milos
Dobrý den, řeším podobný problém, viz ticket 07567447, který jsem vytvořila přes Vaše stránky. Přišla mi naprosto nesmyslná, evidentně automatická odpověď. (Ignorace mnou zadaných informací i požadavek na zaslání náhledu internetového bankovnictví, přestože jsem ho přiložila.) Bude se mému požadavku někdo skutečně věnovat nebo mě hodláte ignorovat a vesele si rok co rok strhávat peníze za něco, co jsem si neobjednala a nemůžu to ani zrušit, protože již nemám údaje z objednávky, jen ty údaje platební? Předem děkuji za pomoc a skutečné řešení skutečnou osobou, nikoliv automatem. Jinak je celý Váš support k ničemu. KF
Jelikož na toto vlákno nikdo nereaguje, založím nové, snad si toho někdo z podpory všimne. :
Vaše žádost byla zodpovězena v tiketu 07559357
Děkuji, jednalo se o e-mail, který přestal partner využívat. Již jsem se do něj přihlásila a zažádala s číslem objednávky o zrušení. Snad tedy vše proběhne v pořádku bez dalších komplikací.