Suspicious site?

Flagged: https://www.virustotal.com/nl/url/e7d7f982528f6f664acc35e7a634c75f88fb7ee0e8b28307903e7258317b292a/analysis/1423727536/
Nothing: http://quttera.com/detailed_report/1wses.dewboityeewioc3.biz
Blacklisted and compromised: http://sitecheck.sucuri.net/results/1wses.dewboityeewioc3.biz
Exploitable links:
/home;jsessionid=12BF03E59EEB1554CB0D55861DAB7D99
/rule/readme;jsessionid=12BF03E59EEB1554CB0D55861DAB7D99
/age/readme ;jsessionid=12BF03E59EEB1554CB0D55861DAB7D99
/law/readme;jsessionid=12BF03E59EEB1554CB0D55861DAB7D99
/policy/readme;jsessionid=12BF03E59EEB1554CB0D55861DAB7D99
/join/;jsessionid=12BF03E59EEB1554CB0D55861DAB7D99
Registered and active: http://whois.domaintools.com/dewboityeewioc3.biz
Low web rep level: http://wscheck.com/trust-report/dewboityeewioc3.biz

PHISH and adware found: http://support.clean-mx.de/clean-mx/viruses?scope=viruses&as=AS30058

polonus