Thunderbird a A P Security

pekný deň
pokiaľ mám zapnutý E-mailový štít tak mi správy neprijíma a pri odosielaní vypisuje : " certifikát partnera obsahuje neplatný podpis … konfigurácia vťahujúca sa k smtp.gmail.com musí byť opravená
toto mi začalo robiť po aktualizácii
ďakujem

Dobry den,

dekujeme za reportovani problemu. Muzete prosim pomoct s vysetrovanim tim, ze poslete nasledujici data?

1. Zapnete v Avastu debug logging (Menu > Settings > General > Troubleshooting > Enable debug logging).

2. Reprodukujete problem (zkusite v Thunderbirdu prijmout zpravy a potom odeslat zpravu).

3. Vytvorite support package (https://support.avast.com/en-eu/article/Submit-support-file) a napisete sem do odpovedi File ID.

4. Muzete vypnout debug logging.

Dekuji,
Jakub

0QRBP

Dobry den,

z logu zatim neni uplne jasne, co se pokazilo - muzete prosim jeste poslat nastaveni mail serveru v Thunderbirdu? Nejlepe bez uzivatelskeho jmena.
(vlevo najdete ucet, kde se problem projevuje → prave tlacitko → Nastaveni → Nastaveni serveru)

Dekuji,
Jakub

pekný deň ako to vypadá ? u mňa žiadna zmena - mám " musím " mať vypnutý stále mailový štít
ďakujem

Dobry den,

z logu zatim neni uplne jasne, co se pokazilo - muzete prosim jeste poslat nastaveni mail serveru v Thunderbirdu? Nejlepe bez uzivatelskeho jmena.
(vlevo najdete ucet, kde se problem projevuje → prave tlacitko → Nastaveni → Nastaveni serveru)

Dekuji,
Jakub

pekný deň
nepomohlo ani naimportovanie certifikátu do TB ručne, stále musím mať vypnutý e-mailový štít

zdravím
stále nevyriešené, pri zapnutom e-mailovom štíte sa nedajú posielať ani prijímať emaily

:frowning:

Dobry den,
muzete, prosim, sdelit jake je Vase nastaveni mail serveru v Thunderbirdu – viz odpoved #5.

Milos

https://fastshare.cz/14568697/snimka-obrazovky-1-.png

stále bez zmeny >:(
aj sa tým niekto zaoberá ?!

Dobry den,
mam info od vyvojaru, ze se k tomu dostanou po Novem roce.

Milos

zdravím
niečo nové ? o 2 mesiace mi končí ročný APS - nepredĺžim, veď nebudem platiť za niečo čo nefunguje ako má :frowning:

Dobry den,
ne, nic noveho.

Milos

Vcera mi taky TB prestal s postovnim stitem prijimat a odesilat zpravy… symptomy stejne jako v popisu v prvnim prispevku. Fungovalo to leta bez problemu, zadnou zasadni zmenu konfigurace jsem nedelal (jen jsem vcera na hodinu vypnul vsechny stity Avastu; po jejich automatickem zapnuti uz maily nefungovaly, a nepomohl ani restart systemu). OS Windows 10 64bit.

PECI1
tebe to už ide ? mne stále nie !!!

Nevim, od te doby, co to zacalo zlobit, mam mailovy stit vypnuty. On IMO vlastne ani neni u Thunderbirdu potreba, pokud neteviras vsechny prilohy ze spamu, co ti chodi…