Variabilny symbol

Dobrý deň ,chcel som si bankovým prevodom obnoviť licenciu, ale vami zadaný VS obsahuje 12 čísel, na Slovensku je ich len 10.
ďakujem za odpoveď

Dobrý den,

omlouváme se za tuto nepříjemnost, která vznikla na straně našeho distributora. Generace těchto variabilních symbolů pro Slovensko bude samozřejmě opravena.

Jako variabilní symbol vyplněte prosím prvních 10 číslic a celý variabilní symbol zadejte do Zprávy pro příjemce (bez dalšího textu prosím, pouze VS číslo).

Spárování Vaší platby s danou objednávkou takto proběhne naprosto v pořádku. Na vyřízení objednávky, vygenerování licence a následnému zaslání má náš distributor při platbě převodem až 5 pracovních dnů od odeslání peněz.

Děkujeme za projevenou důvěru a ještě jednou se moc omlouváme.

Přeji krásný den

Dobrý den,
udělal jsem chybu při platbě objednávky produktu přes int. bankovnicví - zadal jsem neúplné číslo variabilního symbolu.
Platba byla již stržena.
Jak mám tuto situaci vyřešit ?
Díky

Dobrý deň
18.11. som uhradil pladbu prevodom podla vami zadaného postupu,zatial ziadna odpoved

Dobrý den,

Marcel79 - v systému bylo ověřeno, že Vaše objednávka byla vyřízena dne 25.11.2015, tento den Vám byl také zaslán potvrzující e-mail spolu s aktivačním kódem, pokud toto nedorazilo do Doručené pošty, zkontrolujte prosím i spam složku Vašeho mailu. V případě dalších dotazů přímo k Vaší objednávce kontaktujte prosím náš zákaznický servis vytvořením Požadavku na stránce cs.support.avast.com

palinok - v systému bylo ověřeno, že Vaše objednávka byla vyřízena dne 21.11.2015, tento den Vám byl také zaslán potvrzující e-mail spolu s aktivačním kódem, pokud toto nedorazilo do Doručené pošty, zkontrolujte prosím i spam složku Vašeho mailu. V případě dalších dotazů přímo k Vaší objednávce/objednávkám kontaktujte prosím náš zákaznický servis vytvořením Požadavku na stránce cs.support.avast.com

Děkujeme za Vaši projevenou důvěru.

Přeji krásný den .)