Witam,
Czy jest możliwość ustawić w avast free, aby nie pokazywała się kilka razy dziennie agresywna i czerwona informacja o wykupieniu subskrypcji?
Raz się już nabrałam, myśląc że mi się okres roczny skończył. A tymczasem ściągnęłam wersję próbną internet security. Później znowu mordowanie się, że skończył się okres próbny i zarzucanie człowieka informacjami.
Przeinstalowałam program i jest ok, ale komunikat “wywala” dość często. Martwię się, że ktoś życzliwy będzie mi chciał to znowu aktualizować
program myśląc, że przestał działać
Witam,
jak pokazuje się dośc często jakieś wyskakujące okienko nt. subskrypcji/rejestracji w avast! free, przyczyną może być:
- zainstalowana wersja próbna - wystarczy bezpłatnie zarejestrowac program (KONSERWACJA - Rejestracja)
- zainstalowana wersja płatna - wtedy trzeba przeinstalowac i zainstalowac wersje free.
Informacje o wersji programu widać po jego otworzeniu na gorze okna.
Wersja, którą posiadam, to wersja free. Jest zarejestrowana od kilku tygodni.
Mnie chodzi o wyskakiwanie powiadomień dotyczących wykupienia subskrypcji INTERNET SECURITY. Wprowadza to wszystkich w błąd, ponieważ domownicy myślą, że skończył się okres rejestracji i avast przestał działać.
edit: Przeinstalowałam kolejny raz. Może teraz będzie dobrze
Witam,
jeśli problem nadal występuje, prosze wrzucic zrzut ekranu wyskakującego okienka.