Dnes mi cez moje konto PayPal stiahol AVAST ( atlanticpaypaleuSARLcs@digitalriver.com ) sumu 59,99.-€, hoci som si vyskúšal len TRIAL verziu antiviru a dokonca si zablokoval automatickú fakturáciu na ročné obdobie, o čom mám aj e-mail, že bola vypnutá. Zaujímavé praktiky. Písal som už na CZ podporu, aby mi peniaze vrátili, zatiaľ žiadna reakcia. Ak predsa niečo vypnem presne podľa inštrukcií AVASTU a ja tak mi sumu stiahli, nie je niečo v poriadku. Ako čítam po fórach, nie je to ojedinelý problém a nechápem prečo to už technicky nevyriešili. Je potrebné okrem podpory ešte niekde písať ? Nepáči sa mi ani to, že som nikde nenašiel priamo e-mail na podporu ale len formulár o ktorom neviem, či prišiel k adresátovi, keďže potvrdenia na e-mail som o tom nedostal. Ďakujem za rady. Predpokladám, že táto téma sa tu už x krát riešila a od AVASTU očakávam rýchle vrátenie peňazí, keďže som si nič neobjednal a automatickú fakturáciu deaktivoval ! Č. objednávky : 33571137508. Písal som už druhý krát na podporu, hádam sa dožijem odpovede !
Vaši žádost jsme právě obdrželi. Brzy vás kontaktujeme na zadané e-mailové adrese
Dobrý deň, mám rovnaký problém. Dnes mi z úštu strhlo 49,99 € od DRI*AVAST Software a pri tom som si nič neobjednala. Mám jedine skúšobnú verziu Avast cleanup premium, kotrá mi má končiť za 2 dni. Neprišiel mi žiadny e-mail a platbe, čiže ani nemôžem požiadať o vátenie peňazí, pretože nemám žiadne fakturačné údaje, číslo objednávky ani nič. Neviem čo mám robiť, za rady ďakujem.
Zdravím vás. Napíšte im na CZ podporu. Do dvoch dní sa ozvali, že došlo ku chybe. Do 7 dní mi peniaze vrátili na účet. Nechápem prečo si to nedajú do poriadku. Tie peniaze mi 7 dní chýbali.
Dobrý, ďakujem za odpoveď. Napísala som im na podboru aj keď som nevedela presne kde a na vrátenie peňazí sa to nedalo, keďže nemám číslo objednávky, tak dúfam, že to dostanú
Dobrý deň dnes mi z účtu odišli peniaze aj keď som nič neobjednal v sume 69.99 eúr napísal som na podporu ale neviem ci do správnej kolonky tak dúfam ze sa mi niekto ozve poradí niekto co ďalej alebo ci niekomu vôbec vrátili peniaze ďakujem
Dobrý deň ako mam zistiť to číslo tiketu
P. Š. Na počítači a ani na inom zariadení nemám žiadnu licenciu pred platenú a nedostal som ani žiaden mail o tom ze by som si niečo objednal alebo niečo iné ďakujem. Za pomoc