Dobrý den,
zakoupila jsem antivir Avast na jeden rok za akční cenu, a stálé mi nedošel licenční klíč. Jak dlouho mám ještě čekat? Platba byla provedena v pátek 26.9.2014.
Děkuji za informací. Lucie
Dobrý den,
zakoupila jsem antivir Avast na jeden rok za akční cenu, a stálé mi nedošel licenční klíč. Jak dlouho mám ještě čekat? Platba byla provedena v pátek 26.9.2014.
Děkuji za informací. Lucie
ZDE napište na podporu. Snažte sa napísať čo najviac podrobností, kedy ste ju kúpily, číslo karty ktorou ste ju zaplatily, číslo transakcie, iné dalšie informácie (heslá a iné overovacie kódy nepište, niesú potrebné pre overenie platby). Odpoveď vám mala prísť do 3 dní na e-mail ktorý zadáte.
Dobry den,
nebo muzete jeste zkusit http://www.avast.com/cs-cz/resend-license-paid.php
Milos
Dobrý den,
při platbě převodem může celý proces od provedení platby trvat 5 dnů (pokud jsou správně zadány veškeré důležité údaje, hlavně tedy číslo účtu, variabilní symbol a kontaktní e-mail).
Pokud po této době nic nedorazí na e-mail, který jste zadala v objednávce, pak doporučuji prozkoumat ještě spam složku Vašeho mailu. V případě, že Vám stále chodí upomínky i když Vaše platba byla odeslána před více jak pěti dny, pak prosím napište přímo k nám na podporu jak je uvedeno výše. Připište veškeré dostupné detaily o objednávce a platbě.
Je vhodné přidat i potvrzení o provedené platbě v pdf nebo jpg formátu, tím se urychlí případné dohledání Vaší platby. Pokud nebyla chyba jen v například špatně zadaném e-mailu.
Přeji příjemný den