zdublowana płatność za avast

Zakupilem produkt avasta 24.12.2019. zaplacilem karta debetowa. dostalem licencje. wszystko oki. przegladajac wyciag karty kredytowej powtarzam kredytowej nie debetowej zuwazyle ze 03.02.2020 pobrano oplate za program avasta. czytajac w jaki sposob mozna to anulowac musze podac numer zamowienia jak firma pobrala bo maja swoich dystrubutorow. jest to podane w mailu ktory powienienem dostac . przeszukalem cala poczte i nici. nic nie ma. dziwne jest to ze nie jest podana nazwa dystrybutora w opisie zlecenia na wyciagu tylko pisze “avast” a według nich powinno byc. 3 lata temu mialem ten sam problem ale moglem anulowac odnawianie i bedac doswiadczonym kupowalem licencje tylko na rok. szkoda pieniedzy . moze ktos pomoc

Czy udało się rozwiązać problem. Też mam taką sytuację iż płatność została podwójnie pobrana. Próbowałam skontaktować się z infolinią ale tam nikt nie odbiera. Bardzo możliwe że infolinia nie działa z powodu pandemii. Czy ktoś ma jeszcze pomysł jak można się z nimi skontaktować ?

Na tej stronie https://support.avast.com/pl-pl jest przycisk “Wniosek o zwrot kosztów”.

PS. Na przyszłość polecam zakup u mnie.