Mám problém. Po každom zapnutí PC, mi Avast kontroluje aktualizácie virusovej databázy a následne aktualizuje databázu. Trvá to cca 4 až 5 minút, kedy vyťažuje procesor skoro na 100% a s počítačom sa veľmi ťažko pracuje (spomalený PC, zasekávanie … atď). Preto som v nastaveniach nastavil “Aktualizovať každých 99999 minút” t.j.: aby mi to aktualizovalo iba 1x do týždňa no nepomohlo. Po každom zapnutí PC, mi Avast kontroluje aktualizácie virusovej databázy a následne aktualizuje databázu. A trvá to cca 4 až 5 minút.
Poradí niekto, ako nastaviť Avast, aby mi vykonával kontrolu vírusovej databázy a jej aktualizáciu iba 1x denne a to pri prvom zapnutí počítača. T.j. aby mi po 2 hodinách po znovu zapnutí PC nevykonával tuto kontrolu, a a by ju vykonal a aktualizoval až zajtra?
Ďakujem za informáciu.
Prepol som to z “Automatickej aktualizácie” na “Manuálnu aktualizáciu”
Uvidím ako sa táto voľba osvedčí.
Nechápem tu možnosť voľby v “nastaveniach”, kde som nastavil “Aktualizovať každých 99999 minút” , keď táto možnosť nefunguje.
Preto opakujem OTÁZKU:
Poradí niekto, ako nastaviť Avast, aby mi vykonával kontrolu vírusovej databázy a jej aktualizáciu iba 1x denne a to pri prvom zapnutí počítača.
Čo a kde nastaviť, aby to takto fungovalo? Pretože nastavenie “Aktualizovať každých 99999 minút” , nefunguje.