Avast blokuje plus online

Witam

Zauważyłem że Avast blokuje stronę logowania do usługi plus online. Pomaga wyłączenie ochrony stron www. Chciałem dodać w ustawieniach wyjątek aby tej stronki mi nie sprawdzało ale niestety nie udało się. Czy można to gdzieś zgłosić aby jak najszybciej sprawą ktoś się zajął ?
Dodam iż korzystałem z Avasta free oraz Avast internet security. Ta sama baza wirusów więc to chyba raczej nie ma znaczenia jaki program.

pozdrawiam

Avast ostatnio strasznie głupieje… Tutaj masz link do mojego wątku, bo mi Avast blokował stronę mBanku… https://forum.avast.com/index.php?topic=168543.0

Potwierdzam, u mnie avast również blokuje próbę łączenia ze stroną plus online, i też nie pomaga umieszczenie jej w wykluczeniach (zachowanie takie zauwazyłem po ostatniej aktualizacji, wcześniej wszystko było OK)

Również mam ten problem. Myślałem, że to wina plusa po zmianie ale jednak AVAST!
Czy coś się robi w tym kierunku żeby usunąć problem?Od 2 tyg. jak widzę nikt z avast’a nie zainteresował się problemem! Czy coś się zmieni czy szukać rozwiązania w innym programie AV ??