Avast brání ve spuštění hry

Dobrý den,
Avast brání ve spuštění hry konkrétně se jedná o MMORPG hru Riders of Icarus. Abych mohl tuhle hru hrát tak musím vypnout všechny štíty Avastu. Já osobně si myslím že problém spočívá v antichetu co hra používá (nProtect GameGuard) kterej díky Avastu brání ve spuštění hry :frowning:
Tenhle problém nemám jenom já, ale všichni známí co maj Avast tak musej u téhle hry ho vypnout. Ti co maj jiný antiviry tak žádnej problém nemají.
Podpora hry nám řekla že máme vypnout antivirus toť vše :frowning:
Avast používám snad 10 let, ale jestli se tohle nějak nedá vyřešit tak jediná možnonost bude přejít na jinej antivirus :-\

Prosím o nějakou radu jak tuhle hru hrát aniž bych musel mít vyplej Avast.

Dobrý den,

zkoušel jste přidat vyjímku pro spostitelný soubor hry? Toto ve věštšině prípadů problém vyřeší bez nutnosti vypínat celý AVAST! produkt.

Pěkný zbytek dne

Ano zkoušel jsem přidat vyjímku jak pro soubory hry tak i pro celej Steam kde je hra nainstalována a bohužel to nefunguje :frowning:

https://i.ibb.co/TvVWm05/avast-vyj-mky.png

Dobrý den,

vyjimka musí být přidána přímo na .EXE soubor,v tomto případě nestačí vyjímka na adresář.

Nicméně dnes jsem hru zkoučel s AVAST! Free 20.8 a čerstvou instalací hry ze Steamu a vše běželo bez jakýchkoliv vyjímek.