Skončila mi roční registrace free Avastu a nenašel jsem žádný způsob, jak ji prodloužit na offline počítači. Existuje ještě tato možnost?
Dobry den,
melo by se to automaticky prodlouzit i na offline PC.
Milos
Dobrý den,
program hlásil konec platnosti licence. Po zjištění, že registrace již neexistuje jsem aktualizoval i program na nejnovější verzi a zkusil postup uvedený zde - https://support.avast.com/cs-cz/article/Activate-Free-Antivirus - a po bodu 2. se avast pokusí o připojení k internetu, to se nepodaří a tím to končí.
uvedeny postup funguje pouze pokud je pocitac online. pokud jste offline registraci vubec nereste, program vas chrani i bez registrace
OK, díky. Ono to vypadá, že vše funguje jak má, jen avast křičí jste nechráněn, platnost registrace vypršela, a bohužel i Windows si myslí, že nemají žádný antivir.
no ve Windows security center by zadny problem byt nemel…jakou mate verzi Avastu prosim?
Omlouvám se, beru zpět, ve Windows byl problém jen se starší verzí programu. Běžně aktualizuji offline balíkem jen virovou databázi a samotný program jsem měl už delší dobu neaktualizovaný. Po aktualizaci je již v centru akcí Windows vše OK.
tak fajn, jsem rad ze jste problem vyresil