Možná se pletu, ale mám pocit, že jsem kdysi měl možnost prohlédnout si historii útoků na můj počítač, kterým Avast zabránil. V současnosti tuto možnost marně hledám. Hledám špatně nebo tuto možnost Avast nemá ? Mám instalovanou poslední verzi 12.1.2272. Děkuji za odpověď.
Dobry den,
Tohle je mozne sledovat AIS - tam je v zaznamech firewalu videt blokovany provoz. Ve verzi FREE toto myslim neni a asi nikdy nebylo…
A co se tyka utoku viru a jine haveti, byla tato historie - statistiky, bohuzel docasne odstranena (zpusobovala unik pameti), aspon co jsem slysel, mohla by byt nasezena zpet koncem roku…
Dobrý den,
děkuji za odpověď. Možná jsem se nevyjádřil dost přesně, pokusím se popsat, o co mi jde. Včera jsem
potřeboval informace z určité webové stránky, ale AVAST mi oznámil, že zabránil hrozbě … a stránku
neotevřel. Volba “Zobrazit poslední pop-up” mi znovu tuto zprávu zobrazila. Dnes už tato volba je
nepřístupná, nevím, zda se zprávy mažou při restartu PC, v helpu AVASTu marně hledám nějaké informace o této
možnosti. Při komunikaci se správcem daného webu bych potřeboval přesné znění dané zprávy pro potřeby další
analýzy, bohužel nemám fotografickou paměť. Nejde mi tedy o žádné statistiky, pouze o možnosti ukládání
varovných zpráv.
Tak tu Vam moc nepomuzu, snad nekdo z Avastu.
Posledni pop-up si myslim je pouze do restartu PC…, mozna by se neco naslo log souborech, snad nekdo poradi…
Mam Win1064bit, neco sem nasel tu:
C:\ProgramData\AVAST Software\Avast\log\nshield.log
Snad Vam to trosku pomuze.