Avast mi nedovolí vypnout automatické prodlužování předplatného

Zdravím, chtěl bych se podělit o mou velmi negativní zkušenost s tímto produktem. Mám koupenou roční licenci produktu, k tomu jsem si omylem aktivoval zkušební verzi. Zkušební verzi jsem se snažil deaktivovat ručně, přes podporu (jejich bot mi vždy napsal, že automatické předplatné bylo deaktivováno). Jak asi tušíte, vše bylo bez úspěchu. Na spravování předplatných mi to neustále píše - Předplaceno. Datum příští platby je 12. března 2024 (Dokonce stav se vždy změní z předplaceno na předplatné se právě ruší. Po pár hodinách se však vše vrátí do původního stavu.). Snažil jsem se dokonce vše vyřešit přes jejich anglický live chat, tam mi to vždy ale napíše že je problém s připojením (několik dní po sobě, na dvou pevných internetech, datech…). Tak nějak mi to příjde už schválně. Proto každému doporučuju hlavně od Avastu nic nekupujte, ani zkušební verze. Budete litovat… Já tady bohužel nepochodil, teď to budu muset zkusit řešit s bankou. Je až úsměvné, že produkt který by vás měl chránit, mi paradoxně dělá nejvíce problémů. Avast je zatím ten nejhorší virus se kterým jsem se setkal.

Dobry den. Za tyto potize se omlouvame!
Situaci jsem rychle proveril a mohu potvrdit, ze skutecne doslo k nedorozumeni, ktere pravdepodobne zpusobila druha objednavka ze stejneho dne. Poprosil jsem kolegy, aby situaci co nejdrive napravili a odepsali na vas posledni email.
Zminene technicke problemy take proverime.
Dekuji,