Skusiłem się na kupno licencji Avast zapłaciłem 69 zł dostałem nr konta plus nr referencyjny.
Od 10 dni brak jakiegokolwiek odzewu.
Wysłałem meila z potwierdzeniem zapłaty i z pytaniem jak długo jeszcze mam czekać.
Dostałem odpowiedź że nie umiemy mówić po polsku- więc napisałem w języku angielskim dostałem odpowiedź że w ciągu kilku dni roboczych dostane meila i tak czekam i czekam i nic.
Postanowiłem zadzwonić do jednego z przedstawicieli w polsce programu avast nie stety dostałem odpowiedź że nic nie mogą w tej sprawie zrobić.
Żałosna sprawa.
Jeżeli jest ktoś na tym forum co może mi poradzić lub pomóc to proszę o kontakt
ddmarcin@poczta.onet.pl
probowales sie z nimi skontaktowac? http://www.avast.com/pl-pl/contacts
Wielokrotnie
Jeden z polskich przedstawicieli zaproponował żebym napisał w meila o zwrot pieniędzy i tak też dzisiaj zrobiłem jak na razie zero odpowiedzi
mi odpisuja po dwoch dniach i po polsku
Ja też wpłaciłem już tydzień temu i kodu nie dostałem.
Co ro robić? Może ktoś doradzić?
Witam,
Zazwyczaj opłata przelewem jest księgowana po 4-5 roboczych dniach. Jeśli program po tym czasie nie dotarł, proszę sprawdzić folder SPAM.
Kontakt z firmą: http://www.avast.com/pl-pl/contacts
pozdrawiam,
Ja mam też taki sam problem. 9 lutego kupiłem za 29 złoty w promocji walentynkowej program antywirusowy. 17 lutego napisałem do supportu gdyż nie otrzymałem programu. Dziś już 24 luty. Ani słowa odpowiedzi. Do du…y.
Dokładnie od kilku lat jestem ich klientem, ale już koniec, zapłaciłem dostałem licencję po 10 dn. anulowali, ponieważ kasa nie doszła, kpina!
Dziś 28 luty. Support nadal milczy!!!
Ja od miesiaca nie moge sie doprosic o zwrot mojej kasy po uznanej reklamacji. Polski serwis w ogole nie odpowiada. Znacie jakis numer albo adres mailowy? Komus odpowiedzieli?.. Przysylaja tylko e-maile z adresow na ktore nie mozna wyslac odpowiedzi zwrotnych!!!PARANOJA!!! >:(
Zgadzam się. UWAŻAJCIE nie dajcie się naciągnąć. Ponieważ mój komp. strasznie się mulił postanowiłam zoptymalizować go wykupując licencję na GrimeFighter.
Przelew przyjęli, odesłali mi wiadomość, że dziękują i mam licencję, aktywowałam ją tylko że GrimeFighter niestety nie uruchamia się. Avast automatycznie restartuje komputer i… pojawia się czarny ekran i…i…i… nic. Ręcznie muszę zrestartować komputer aby na nim pracować i tak jak był zamulony tak jest nadal. Zgłosiłam reklamację/problem i oczywiście cisza. Nigdy więcej!!!
joanna
8 tygodni czekam na zwrot kasy w ramach mojej reklamacji - i nadal nic!!!
Tylko ze 30 e-maili (kazdy od innej osoby!) z blahblahblah, ze mam czekac az rozwiaza problem.
Mozna dostac kur…cy… !!! >:(
Nareszcie doczekalam sie zwrotu! PO 9 tygodniach nerwowej korespondencji. :o