zdravím mám takový problém až včera semi objevilo vysoké zatěžováni cpu až 50% CPU AvastSvc.exe na windows xp restartl pomohl až druhy tak dnes jsem reinstaloval celý systém (Windows XP SP3 ) a po 2-3hodinach použivani semi to zas objevilo sice pomohl restart tak se ptám jestli to je u mě problém nebo u vás jinak jsem jsi všiml že někdy to chvili povyskoči na pár % nikdy takovy problem jsem neměl a to avast použivam min rok? Předem Děkuji za odpověd
po delší době se to zas projevilo ze nešel ani pc restartovat a musel jsem dat tvrdy restart co s tím máte prosím vás ?
nevím co s tím máte ale zas se temto problém objevil
Presne tento istý problém mám aj ja, to nie je ani možné, ako ten avast devastuje výkon procesora.
A ešte jena vec: buďte takí dobrí a zrušte tu na fóre captchu pre prihlásených, fakt to žerie nervy!
jo no po poslední přeinstalaci avastu semi zdá trochu pomaly výkon cpu ale že by to tam furt bylo 50% cpu to zas ne měli by jste s tím neco udělat pokud chcete mit i uživatele na windows xpečkach co maji starši desky …
XP niesu uz podporovane, doporucujem prechod na win7 / 8.1 ak však chcete zostat na XP, môžu sa vyskytnúť problémi,…
Počkajte na odpoved Avastu, snad vám pomôže problém vyriešiť.
vím že jsou nepodporovane ale ze strany avastu stále jsou
přejit na win 7/8/10 na 9let starém asi nemá smysl že?
jinak odpovida tu někdo ze strany avastu psal jsem i na podporu ?
Dobry den,
jakou adresu jste pouzil pri psani a podporu? Jake mate ID tiketu?
Milos
Už neni třeba jinak děkuji za odpověd sice to pomohlo ale pozoruji větší zátěž CPU a možná kvůli antiviru vašemu semi lagne PC párkrat za tyden cely úplně pomůže přidržet tlačitko vypnuti zkoušel jsem všechno testy hardwaru ale problém asi vidim u Avastu nebo WIN XP ale v systemovych udalostech nic nemohu najít
Keď leziem na Facebook (nie kvôli tomu, aby som si do statusu dal, čo som dnes ráno naložil do misy, ale máme viacero firemných stránok určených pre styk s verejnosťou, ktoré treba pravidelne aktualizovať), tak vidím, že kvôli Avastu načítavanie FB stránok ide brutálne pomaly. Keď Avast vypnem, tak načítavanie stránok výrazne zrýchli.
To, že Avast -vraj- nepodporuje XP, je nepodstatné, tiež mám starší stroj, ktorý mi spoľahlivo šlape a keď dlhé roky pracoval bez problémov, tak nemám dôvod ho meniť. Nebudem investovať stovky eur do nového stroja len preto, že Avast príliš zaťažuje procesor počas načítavania FB stránok. Keď to celé roky bežalo bez problémov, tak nevidím dôvod, prečo by to bez problémov nemalo bežať aj teraz. Ledaže z toho dôvodu, že by výrobcovia hardware s developermi software vytvorili kartel, že developeri budú programovať čoraz náročnejší software, aby podporovali predaj čoraz výkonnejšieho hardware. Na túto dohodu im nenaletím.
divne no před rokem mi jestě avast nezatežoval tolik cpu ale těd od pulky roku semi zdá větší zátěž CPU avastem
po pár dnech se tohlet opět objevilo nejen že to vice zatezuje compa někdy ale zase to běželo na 50% CPU nic proti avastu dobrá firma ale jak jste psaly že windows xp budete podporovat do roku 2016 nebo do kdy svymi aktualizacemi na antivir tak máte zlepšovat menši zatiženi CPU ne větši
Dobrý den, také identifikuji zpomalení browseru FF od aktualizace… Jedná se o problém s webovým štítem, když je zapnutý, prohlížení běhá šííleně pomalu, když je vypnutý, vše je OK, akorát nechrání… Tak teď si jen vybrat…
to ano ale už mě to začina docela štvát dneška 2x jsem musel restartovat (natvrdo)win xp kvůli avastu ktery bězel na 50% respěktive proces avastsvc.exe jestě před půl rokem to byl tak dobrý antivir pro windows xp a těd :-\
Restarty na tvrdo, od poslední aktualizace.Opravíte to?
Pěknej šmejd…
1 GB?? S tým zahltením virtuálnej pamäte si robíte srandu??? Začínam mať dojem, že avast je len nejaký fake antivír, presne takto sa fake antivíry chovajú. OK, stačilo, moja trpezlivosť je už na konci, vyskúšam AVG.
nejsem jediny kdo má problém
avast je dobry antivir ale posledni dobou mě štve a k jinemu antiviru semi přechazet nechce sice jsem zkoušel avg horši než avast na zatezi protože neni k jakemu přejit jak vidim tak asi ignoruji uživatele xpecek nic proti
někdy mám problem s avastem někdy to je zas v klidu zajimave ne
Co Avira.Asi ji zkusím…
Mne AVG ani Avira sa nechcú pod XP nainštalovať, tak som sa musel vrátiť k tomuto prekliatemu nepodarku. Tak aspoň sledujem čo to vlastne robí. AvastSvc.exe po polhodine behu zatiaľ zaberá asi 120 MB virtuálnej pamäte. Pomaly to stúpa.
já jsem zas zkoušel mse ale je to vetsi katastrofa (je to nepodporovane no i když na win xp jdou stále přijimat aktualizace definici)
vite co je divne ze avast někdy je v klidu někdy ne to dělaji ty aktualizace nejspis u mě to jde třeba poznat