Babicka si koupila (asi) pro verzi avast, ale nedari se ji registrace.
Tak to chce po me, ale ja jsem v jine zemi…
Zkousim to pres teamviewer…
Je to drina…
Prisel ji nejakej mail a tam je kod a jak na to…
Tak jdu do avast programu…
Najdu vlozit aktivacni kod…
Strcim ho tam…
No a ono mi to napise ze, zktivace se nezdarila:
Pozadavek momentalne neni mozne zpracovat, zkuste prosim pozdeji. [232]
No a co ja s tim ted’?
Ukazal bych vam screenshot, ale nevim jak sem vlozit obrazek…
Kliknul jsem na to a mam tam jen nake divne zavorky! Co pak s tim mam delat…
To zase bude slozite…
Proc mi tohle dela???
Avast ma 450 koruna ja starosti…
toto vypadá spíše na zakoupení nového produktu Avast Cleanup, což je nástroj v Avast antivirus na čištění a optimalizaci PC.
Přesně bychom to zjistili, pokud byste vytvořil Požadavek na stránce support.avast.com s přidáním e-mailové adresy přes který byl proveden nákup tohoto produktu.
Nicméně, pokud jde o aktivaci výše zmíněného produktu, tak tato chyba se objevuje, pokud je kód zadáván do špatného umístění. Pro aktivaci funkce Avast Cleanup postupujte prosím podle následujících kroků:
otevřete e-mail s aktivačním kódem po zakoupení Avast Cleanup
držením levého tlačítka myši a jejím tažením tento kód celý označte, poté klikněte pravým tlačítkem a z menu zvolte “Kopírovat”
otevřete program Avast
přejděte do “Nastavení” a dále zvolte “Předplatné” nebo “Registrace” (dle Vaší verze Avastu)
v sekci “Avast Cleanup” (viz. přiložený obrázek) klikněte na položku “Vložit aktivační kód” - !ujistěte se prosím, že kód zadáváte ke správnému produktu!
Váš zkopírovaný kód by měl být nyní automaticky zobrazen v příslušných kolonkách a nyní stačí jej potvrdit kliknutím na tlačítko “Další”
Váš Avast Cleanup je nyní aktivován na zaplacené období
dekuji, povedlo se, ale bylo to slozite jako blazen. Rozhodne na sili prumerne CZ babicky.
Vynadal jsem ji ze podobne zbytecne veci kupuje, kdyz na PC predevsim hraje karty a na vas se zlobim ze lidi strasite a oni pak nevedi co s vasima vyhruzkama!
Zamyslete se nad sebou, jestli by to neslo vymyslet lepe aby to bylo mnohem vice pratelske a prijemne pro vsechny.
Delate dobrou a dulezitou praci, ale tohle bylo nad ramec unosnosti.
s tím teda plně souhlasím - jeden z důvodů proč už přestávám Avast doporučovat jsou jeho nesmyslně agresivní nabídky čehokoliv, maskovaný jako “Nebezpečí - pokud si tohle nekoupíte, tak vám shoří počítač a vysají účet”, případně skvělá nabídky na upgrade, kde je logicky umístěný výrazný tlačítko “pokračovat”, který ale provede upgrade na dražší verzi, a někde vlevo je mini šedé skoro neviditelné tlačítko “Ne, díky” apod.
Tohle je fakt hnus jak je to cílený na uživatele co na to kliknou víceméně omylem ale cpe se jim to horem dolem, to už někdy hraničí s prodejem hrnců babkám…
Stalo se mi ve firmě, kam jsem dodal 3-licenci Avast Internet Security, že díky těmhle stupidním nabídkám se to přeplo na jednom PC na Premier, takže - přestože měli 3 počítače a na všechny zaplacené Internet Security, na jeden měli další licenci na Premier - úplně v prdu a to byla IS zaplacená ještě přes půl roku dopředu. Takže vyhodili peníze zbytečně za Premier a na jeden počítač meli půl roku koupený dva antiviry, což se jim skvěle vysvětluje když jsem já ten kdo jim Avast doporučil… to mě fakt silně naštvalo