Zdravím,
Může mi někdo z Avast teamu vysvětlit, proč je nutné u instalace Avast IS nutné připojení k internetu, když ten PC není připojen k internetu?
Otázka druhá: Proč, se stále snažíte dělat svůj program uživatelsky nepřívětivější?
Nemůžu si pomoci, ale připadá mi to tak, že program od verze 4 více a více mršíte, bez urážky…
Dobry den,
instalujete IS z instalatoru, ktery ma cca 118 MB nebo mate “jen” downloader, ktery teprve stahne cely instalator?
Pokud mate 118MB inslator, tak se Vam IS vubec nenainstaluje?
Pripojeni k internetu je potreba kvuli aktualizaci virove databaze, ktera se provadi automaticky po instalaci.
Zdravím,
Mám avast_internet_security_setup.exe, velikost na disku 118 MB (123 750 400 bajtů), verze souboru 9.0.2008.177.
Ano, při nepřipojení PC k netu se Avast IS nenainstaluje, při instalaci pouze zobrazí nad linkou průběhu “server nedostupný” a instalace se ukončí.
Zdravím,
Nyní jsem byl překvapen, že na PC nepřipojeném k netu, byla aktualizace virové databáze dokončena, bez požadavku připojení na net.
Free licence je platná ještě 27 dní, pokud se vyskytne podobný problém, jak jsem výše zmiňoval, zblejsknu to.