Witam.
Mam taki problem: od kilku lat korzystam z darmowego antywirusa avast!
Jednak w poniedziałek 20. lutego laptop trafił do serwisu. Niestety przywrócono mu ustawienia fabryczne; po ponownym zainstalowaniu avasta nie mogę się zalogować w programie - nie chodzi mi o konto na stronie internetowej - tylko o programie na komputerze. Co za tym idzie, na strone internetowej avastu laptop ma status odłączony…
Przy rejestracji nie ma nigdzie pola aby wpisać adres mailowy(chodzi mi o program na komputerze)… i mam odłączone konto na laptopie od konta na stronie:/ jak to naprawić, żeby znowu były sparowane.
W tej nowej wersji nie ma jak się nawet zalogować na konto na antywirusie.
Dokładnie, w tej wersji programu nie ma opcji moje konto i podglądu wszystkich urządzeń na koncie Avast. Dodanie urządzenia na tronie internetowej też nic nie daje. Nadal go nie widać. Zawsze muszą coś popsuć przy aktualizacji, a piszą, że ulepszyli wygląd i funkcjonalność menu. Nie ma nawet żadnej możliwości, żeby zgłosić ten problem do producenta.
Czy Ktoś wogóle z administracji to czyta czy piszemy sobie sami do siebie??
Bo ten problem się powtarza i nikt nic nie odpisał na niego w ciągu dwóch tygodni
Po zalogowaniu się na swoje konto Avast przez przeglądarkę, proszę wybrać “Zabezpiecz inne urządzenie” - rozpocznie się pobieranie spersonalizowanego instalatora, który automatycznie powinien przypisać Pańskie urządzenie do konta.
Z konta Avast można usunąć tamto nieaktywne urządzenie.
Witam
Wczoraj Avast się automatycznie zaktualizował do nowej wersji. I już nie mogę uruchomić programu tak żeby było menu zwykłe. Chwilowo sie ładuje i znika. Nie mam juz ikonki w treyu mimo, ze miała być. Udało mi sie ją przywrócić, ale teraz po wygaszeniu ekranu pojawia sie 5 razy i więcej.
Dzisiaj zauważyłam że pojawiła się możliwość zalogowania na konto avast! z poziomu antywirusa na laptopie.
Cieszę się, że taka możliwość się pojawiła na nowo.
Teraz mam następujące pytanie: czy można na nowo połączyć odłączone konto? Na koncie na stronie avast! latop ma status odłączony, ale jeśli się ponownie na konto zaloguję to się połączy?