Dobrý den,
asi 2 dny mi nejde spustit Avast Secure Browser. Objeví se vždy jen kolečko s načítáním, ale tím to končí. Zkusil jsem jej přeinstalovat, ale chyba přetrvává. Prosím o radu, předem děkuji.
Dobrý den, chtěl bych se přidat se stejným dotazem.
Děkuji
Dobrý den,
takovou chybu zatím neevidujeme. Můžete prosím popsat, jaký máte operační systém?
Jakou verzi instalujete? Jděte do c:\Program Files (x86)\AVAST Software\Browser\Application
Verze je název prvního adresáře v této složce.
Prosím také, popište co přesně znamená, že to nefunguje. Např. přiložte screenshot a popište, zda můžete např okno ovládat nebo se okno ani neobjeví atd.
Když program nefunguje, otevřete Správce úloh (pravý klik na základní panel Windows - Správce úloh) a podívejte se, zda běží procesy AvastBrowser.exe
Děkuji
i já mám stejný problém browser přestal fungovat a nově nejde naistalovat stalo se to po aktualizaci windows 10 instalace končí tím že mi poděkují za instalaci a po několika minutách vyskočí oznámení že můj windows není aktuální a že na mém počítači safety browser nelze spustit prože není kompatibilní mám widows 10 x64 a ten ověřovací kod je nečitelný trvalo mi asi třicetkrát než jsem byl schopný se trefit
už je to více jak měsíc co avast secure browser přestal fungovat nainstalovat nejde rezignoval jsem a nainstaloval jiný prohlížeč a to ověření na to už příště nervy nemám
Dobrý den, proč nejde spustit avast broser po té, co proběhne čištění od avast clean up premium? díky