neoprávněně stržená platba bez objednání či upozornění

Dobrý den,

včera 11.12.2021 mi bylo strhnuto z karty 1190,- Kč. Žádný email s fakturou, tudíž ani číslem objednávky, díky kterému bych předplatné mohla zrušit, mi nikdy nepřišel. Nemám ani aktivační kód k předplatnému, nehledě na to, že jsem si ani nic neobjednávala. Chtěla bych vrátit peníze, jelikož mi byla stržena neoprávněně, nebyla jsem na ni upozorněná, nemám k ní žádné doklady, ani jsem neměla možnost jí zrušit.

11.12.2021
Blokace platební kartou
****7740 AVAST ASSIST CY

Děkuji za vyřízení,
Fouňová Lenka
lenkafounova@seznam.cz

Mám stejný problém , už se vám někdo ozval ?

Taky se přidávám k stěžovatelům. Dnes mně strhli 1190 Kč. Bez upozornění, objednávky atd. Rozumný mail na zaslání stížnosti neexistuje.

Dobry den,
kontaktujte, prosim, nasi podporu na https://support.avast.com/cs-cz/contact/

Milos

Dobrý den, kontaktoval jsem zakaznickou podporu a přišla mi odpověď. Na vrácení peněz je 30dni od objednávky a že žádám až po uplynutí této lhůty. Objednávka je z 30. 3. 2022 takže s dnešním dnem to jsou tři dny od objednávky. Tak kam se mám obrátit tedy? Děkuji Bogdan Pilch

Dobry den, za toto nedorozumeni se omlouvame, na vraceni penez do 30 dni mate samozrejme plny narok. Na problem jsem upozornil kolegy, kteri vas budou brzy kontaktovat pres email.

Dekuji,

Dobrý den, mám stejný problém. 20.5. mi byla stržena částka 1690 aniž bych cokoliv objednávala. Formulář jsem již vyplnila, ale přišla mi automaticky generovaná zpráva s požadavkem na další informace. Nemám ani číslo objednávky, ani na email mi nic nepřišlo, jen se mi z karty strhla částka. Prosím o urychlené vyřešení! Anna Kačabová

Dobry den, omlouvam se za pozdni odpoved. Vidim, ze se vse jiz podarilo vyresit s nasi podporou a Vase platba byla vracena.
Pokud mate dalsi dotazy, nevahejte se obratit na nasi podporu na teto strance: https://support.avast.com/cs-cz/contact/sales_other_general_pc_avast-premium-security

Dobrý den, mám problém, 5.6.2022 mi byla stržena částka 1850 kč, aniž bych cokoliv objednával. Bez upozornění, objednávky atd. Rozumný mail na zaslání stížnosti neexistuje. Nemám ani číslo objednávky, ani na email mi nic nepřišlo, jen se mi z karty strhla částka. Prosím o urychlené vyřešení!

Dobry den. Vidim, ze se problem podarilo vyresit s nasi podporou a Vase platba byla vracena.
Pokud mate dalsi dotazy, doporucuji kontaktovani nasi podpory na strance: https://support.avast.com/cs-cz/contact/sales_other_general_pc_avast-premium-security

Mam poskodeny počítač. Produkt nechcem. Ale platbu mi stiahlo. Písal som už štvrtý krát, že chcem vrátiť peniaz, ale všetko ignorujú.

Dobrý den.

Podobný problém. Stržena částka, požádáno o vrácení, sice email o potvrzení přišel, ale žádné peníze se nevrátily, nikdo nereaguje… ID žádosti 16415398.

Stropek

Dobry den, vasi zadost jsem nasel a vidim, ze jste neodpovedel na nas email. Kolegy jsem nicmene pozadal, aby se vam co nejdrive ozvali. Za nedorozumeni se omlouvame.

Dobry den, vidim ze se vam mezitim podarilo kontaktovat kolegy na Facebooku, kteri jiz situaci resi. Za zminene potize se omlouvame.

Dobrý den,
mám úplně stejný problém.
prosím o vrácení penez a zrušení všeho u AVASTU.
děkuji.

Dobry den Ines6, za zminene potize se omlouvame. Nase podpora vas bude co nejdrive kontaktovat emailem vramci pozadavku cislo 16781305.

Tento problém mám aj ja. 21.11.2022 mi z účtu odišla platba vo výške 65.83€,-, pričom sa jedná o platbu kartou.

Cez túto dobu som bol doma a nič som nikde kartou neplatil, ani na internete. Mám free verziu Avastu.

Prosím o vrátenie čiastky späť na môj účet. V emailu od vás žiadné potvrdenie platby či objednávky nemám a u transakcie nemám žádné údaje. Neviem, za čo som zaplatil…

Dobry den, doporucuji kontaktovani nasi podpory na strance: https://support.avast.com/cs-cz/contact/sales_other_general_pc_avast-premium-security

.

Uz som vam zaslal 2 tickety s ID:16959248 a ID:16957153. Zatial bez akejkolvek odozvy.
Tento problem pokladam za dost vazny a preto dufam ze sa moje peniaze dostanu na povodne miesto.

Vopred Dakujem za odpoved.

Mudry Samuel

Dobrý den. Dne 5.12. mi odešlo z učtu 1850kč od firmy avast. Žádné předplatné jsem si neprodloužil, nedošel mi ani email z čislem objednávky. Psal jsem na podporu již 5.12. a doposud mi nepřišla žádná odpověď. Prosím o vyřešení.