Objednal jsem licenci Avast, nabízenou v akci. Přišla mi objednávka s údaji pro zaplacení. Zaplatili jsme bankovním převodem. Mail s licencí nepřišel. Reklamoval jsem, můj mail prý neznají. Poslal jsem jim kopii objednávky a pdf kopii výpisu s banky podepsanou elektronicky. Stále nic. Takže nemám ani peníze, ani licenci.
Poradí někdo, kam jim reklamaci s přílohami poslat ? Pokud možno česky, anglicky neumím tak dobře, abych to dokázal přesně popsat a oni se nemohli vymlouvat, že mi nerozumějí…
https://support.avast.com/ - submit a suport ticket
http://www.avast.com/cs-cz/contact-form.php - obchodny dotaz
Skus neco s tychto.
nefunkcny odkaz
Uz funguje
Díky všem za rady. Vyzkoušel jsem je.
Platil jsem Avast 30.8…
Požádal jsem tedy o opakované zaslání licence - reakcí byla opakovaná žádost o zaplacení.
Ticket jsem také založil, odpověděli mi, že v ojedinělých případech to trvá až 10 dnů, než se propojí zaplacení s mojí emailovou adresou.¨
Těch 10 dnů uplynulo…a stále nic. Vlastně něco ano - dostal jsem další žádost o zaplacení.
Docela groteska.
Máš povrdenie o zaplateny? nejaky vipis, nebo ustrizok zo seku,…? ak jo, posli to na support.
Nevím tedy, kdo se stará o support pro ČR, ale česky snad ještě umí (vždyť jsme česká firma). Jdi na support.avast.com, přepni si stránku do češtiny (vpravo nahoře) a vytvoř ticket.
Me se stalo uplne to same. Nikdo nebere telefon, nikdo neodpovida na emaily, penize zaplacene a licenci zadna
Uz jsem zkusila, dekuji, ale odpoved porad zadna. Co mam delat? >:(
Ak by niekto mal problém s licenciou nech mi napíše na skype a tam sa dohodnem 100¨% zaruka že po mojej rade bude fungovať vaša licencia ako nič ja sám som mal problém a zistil som skumaním a skype - kristallin258 , a ak ma ani tam nezastihnete tak pravdepodobne som na FB David Dropper Molnár
Zdravím, nedávno jsem podnikal z důvodů testu něco podobného a trvalo to neuvěřitelně dlouho. Společnost, která nám spravuje platby převodem je neuvěřitelně pomalá. Když jsem po 14 dnech už nevydržel a začal schánět po firmě, kde je problém licence přišla asi hodinu na to.
Doporučil bych počkat do úterý 17.9. - je to samozřejmě problém, budu tlačit na jeho řešení, ale je to na hodně dlouhé lokty.
To, že nikdo neodpovídá na emaily mi přijde ovšem jako větší problém.
Myslím že bx mal Avast odpovedat na problémy, ktoré zákazníci kúpov ich produktov získajú.
Je to tak, uprozornil jsem na situace reditele supportu, tak snad to nejak popozene.
Asi nikdo nemá AVAST zadarmo ako ja :3 vravím kdo chce môže mať nemusite nič kupovať načo :D…
jasne, cracknute licencie kde bude napisane na 3 roky, a padnu po par dnoh, tyzdnoch,… a ne, aj keby boli prave, proc by jsi je nam zadara daval? urcite je v necom chytak. Radeji si kupim priamo od Avastu, a mam istotu ze to bude 100% (i když už ani neviem či je to 100% kedže vobec vznikla tato tema) ale stale avastu verim, len dufam ze ma nesklamu. a budem vydiet ze sa snazia zakaznikom pomoct v pripade problemov, ktore nasnatu pouzivanim jejich produktov.
Dobrý den, obě licence již byly odeslány. Vnitřní audit rovněž prokázal, že na dotazy zaslané uživateli pefu a Prague_User28 na technickou podporu bylo odpovězeno včas. Přesto se za prodlevu mezi objednáním a doručením licence omlouváme.
Dobrý večer,
v pátek, 13.9.2013, jsem zaplatil vkladem na účet na základě objednávky avast! Internet Security - 1 PC,
Měl mi přijít na mail licenční soubor a nic… Napsal jsem požadavek 16.9.2013 a odeslal i s přílohou, ve které je sken dokladu o zaplacení z banky.
Jako odpověď mi přišel mail s dalšími pokyny pro platbu.
Můžete mi pomoci?
Dobrý večer,
v pátek, 13.9.2013, jsem zaplatil vkladem na účet na základě objednávky avast! Internet Security - 1 PC,
Měl mi přijít na mail licenční soubor a nic… Napsal jsem požadavek 16.9.2013 a odeslal i s přílohou, ve které je sken dokladu o zaplacení z banky.
Jako odpověď mi přišel mail s dalšími pokyny pro platbu.
Můžete mi pomoci?
Variabilní symbol: 4711939308
Vážený Štěpáne, toto fórum je určeno především pro vzájemnou komunikaci uživatelů avastu. Váš oficiální dotaz ze dne 16.9.2013 je rozpracován, bohužel není možné celý proces urychlit tím, že jej zopakujete i zde. Buďte prosím trpělivý, snažíme se pomoci v co nejkratším čase, ale jak již zmínil pan Kučera, problém je s třetí stranou, která nám zpracovává platby.
Děkuji za pochopení.
Dobrý den,
nezlobte se, jsem spíše nervózní, po tom, co jsem se dočetl na fóru, že jsou s tímto problémy, tak to zkouším na všechny možné strany co nejdříve… Omlouvám se a budu tedy čekat. Jen nemám zabezpečen počítač, jak bych si představoval, tak doufám, že to nebude moc dlouho trvat.
Štěpán
Omlouvat se nemáte vůbec za co… Jinak tedy licence vám byla odeslána včera kolem půl jedné.