Dobrý den,po aktualizaci Avastu na verzi 2015 nelze Avast spustit.Hlásí mi to: Failed to load language dll (1033/UILangRes.dll). Co s tím? Znovu jsem ho stáhnul,spustil,ale stejná hláška.Děkuji.Tony
Dobry den,
jde o cistou instalaci a nebo update z predchozi verze? V kazdem pripade, pokud jeste tuto “vadnou” verzi mate, tak by se nam hodil “support package”. Vygenerovat ho lze pomoci http://public.avast.com/supp/util/avastsupport.exe
Pro opraveni by melo stacit vybrat pravym tlacitkem “Control Panel / Ovladaci Panely > Program > avast! Antivirus”, a “Opravit / Repair”.
ahoj. ještě vadnou verzi? v mým případě je stažená dneska z avastu. uvedený postup nepomohl. support package 20141123_0822_A5JU8_2478498285 se odeslal do avastu. co dál?
hm, tak tomu řikám podpora… díky.
odpovím si teda sám. jděte do nouzovýho režimu, vytvořte v adresáři avastu složku 1033 (je tam složka 1029). ze složky 1029 zkopírujte to dll do 1033. vyřešeno.
nezbejvá než poděkovat firmě za to, že se takto staví k opravě vlastní chyby. dyť co, těch 200 miliónů uživatelů neni nic…
Dobrý den,Avast mám update z předchozí verze, zkusil jsem dle návodu,který níže uvedl j00 přejmenovat soubory z 1029 na 1033 a Avast se rozběhl.Pak jsem zkusil Váš link - to proběhlo,v Ovládacích panelech jsem dal Opravit,proběhlo to dobře,restartoval jsem PC a přesto nyní např. Test/hledat viry - mi to nabídne pouze test po restartu a žádný jiný (rychlý test či vybrané složky)… Nebo Celkový test nemá tlačítko Přerušit… Co s tím? Už jsem zkoušel i stáhnout znovu novou verzi a instalovat -je to pořád stejný… Díky za odpověď. antonios
P.S.: Mimo jiné ta písmenka na opsání dole jsou hrozná, vždy to tipnu tak napotřetí…
Dobry den,
nejak nerozumim Vasemu popisu. Nejdrive pisete, ze Vam to nenabidne zadny jiny test krome testu po restartu a pak pisete, ze Celkovy test nema tlacitko prerusit. Muzete, prosim, vlozit screenshot okna s rozbalenou nabidnou “Scan”?
Milos
Když najedu myší na SCAN (TEST),tak mi to nabídne 4položky: Celkový test, Hledat viry, Hledat zastaralý software, Hledat síťové hrozby. Když kliknu na celkový test, lze spustit pouze ten a nejde přerušit, pouze zastavit. Když kliknu na Hledat viry, nabídne pouze test po restartu - viz screenhot
OK, diky za screenshot. Nareportoval jsem to QA jestli se jim to podari zreporodukovat.
Milos
Vypada to na pozkozeny soubor avast5.ini, zkuste opravu instalace Avastu z “Control panel” → “Programs & features” → “Avast” a zkontextoveho menu vybrat “change” nebo pak odinstalovat Avast http://www.avast.com/cs-cz/uninstall-utility a znova nainstalovat. Pred instalaci zkontrolujte, zda byly odebrany i Avasti adresare z %ProgramFiles% a %ProgramData%.
Milos
Z gruntu nové instalace i s vyčištěním všech nastavení jsem se právě chtěl vyhnout. No budiž… Proběhlo to,už mi to nabízí všechny testy, jen ještě nechápu,proč v kolonce Hledat viry je ÚPLNÝ TEST a v nabídce Test ještě CELKOVÝ TEST (který právě lze jen spustit,zastavit,ne však přerušit). Je mezi nimi nějaký rozdíl?Díky.Tony.
Dobry den,
chapu ze v cestine to muze byt trochu matouci.
Kompletni sken scanuje system na vsemozne problemy (spatne addony, viry, zastaraly software apod) a v ramci neho se provadi virovy test (rychly test).
Uplny test v sekci Virovy test skenuje vsechny soubory v PC na pritomnost malware.
Dobrý den,
děkuji za vysvětlení.Kdyby se ještě podařilo nějak srozumitelně zakomponovat do české verze při další aktualizaci,bylo by to super…At se dari Avast teamu…Tony.