Dobrý den,
mám zakoupen Avast premium security a chtěl bych ho převést na nový počítač. Bude po aktivaci v novém počítači ZACHOVÁNO NASTAVENÍ? Jde mi především o SPRÁVCE HESEL, popřípadě záložky v Avast secure Browseru.
Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den,
mám zakoupen Avast premium security a chtěl bych ho převést na nový počítač. Bude po aktivaci v novém počítači ZACHOVÁNO NASTAVENÍ? Jde mi především o SPRÁVCE HESEL, popřípadě záložky v Avast secure Browseru.
Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, samotné nastavení se nezachová, ale pokud správcem hesel myslíte Avast Passwords, tak tam se hesla zachovají, pokud máte zapnutou online synchronizaci. Více v článku na https://support.avast.com/en-eu/article/254/
Co se týče záložek pro Secure Browser, tak je potřeba je na starém PC exportovat a na novém importovat.
Export: Menu (pravý horní roh) → Záložky → Správce Záložek
Ve správci záložek: Menu (pravý horní roh) → Exportovat záložky → Uložit do HTML souboru který je třeba poslat na nový PC.
Import: Menu (pravý horní roh) → Záložky → Správce Záložek
Ve správci záložek: Menu (pravý horní roh) → Import záložek → Vybrat HTML soubor ze starého PC a kliknout “Otevřít”
A ještě k heslům - pokud používáte správce hesel v prohlížeči Avast Secure Browser a ne Passwords, pak určitě doporučujeme importovat hesla do Passwords, zapnout synchronizaci, synchronizovat Passwords na novém PC a přenést hesla tímto způsobem, protože to je asi nejbezpečnější metoda přenosu.